HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

394
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1642771530.jpg

Articole recomandate

Berbec: Bine ar fi să-ți asculți intuiția, dar cu seriozitate, nu doar să știi ce îți spune și să faci tot ce îți trece ție prin minte în acel moment. Ai putea evita probleme care îți pot provoca mari bătăi de cap mai târziu.

Taur: Strălucirea pe care o aduce această zi este accesibilă celor care pot vedea frumusețea și acolo unde ceilalți nu o pot vedea sau o consideră insuficientă pentru a merita admirația lor.

Gemeni: Degeaba încerci să le impui, în mod direct sau doar în mintea ta, celor apropiați, propriile repere. Fiecare are dreptul să-și hotărască propria viață așa cum crede de cuviință.

Rac: Ești în elementul tău, poate chiar bine dispus și generos, dar această stare e instabilă, se poate schimba la cea mai mică adiere de pesimism care vine de la cei din jur.

Leu: Ai multe de reparat în relațiile cu apropiații, dar dacă te simți copleșit, dintr-odată, de această responsabilitate, ar fi bine să începi cu primul pas, care e cel mai greu. Restul va veni de la sine.

Fecioară: Încerci să te asiguri că nu vei fi printre cei dezavantajați de sumedenia de schimbări care se anunță, ceea ce arată, de fapt, o frică de viitor, care nu-ți poate aduce nimic bun.

Balanţă: Este important să îți respecți propriile repere, dar să te lași inspirat și de cei din jur. Din această combinație de inspirații nu poate ieși decât ceva bun, pentru toți.

Scorpion: Dacă vei dori, vei găsi suficiente motive să fii recunoscător providenței pentru toate evenimentele care ți-au dat viața peste cap, dar te-au ajutat să vezi ce e important pentru tine, în anul care a trecut.

Săgetător: Ești dornic de apreciere, indiferent de la cine vine, dar există multe riscuri pe care nu le iei în calcul, cum ar fi faptul că ceea ce auzi ar putea fi departe de adevăr.

Capricorn: Ai parte de o zi agreabilă, pe care o poți folosi pentru a remedia, acolo unde este posibil, stricăciunile pe care tot tu le-ai provocat în relațiile cu cei din familie.

Vărsător: Ai prieteni adevărați, dar nu le cunoști valoarea întotdeauna. Acum ar fi momentul să le arăți aprecierea pe care o merită, dacă vei reuși să o vezi.

Peşti: Ți se încălzește inima la cel mai mic impuls pe care-l primești în acest sens, semn că de asta aveai nevoie, de sentimente și trăiri intense, care să genereze sau să regenereze pasiuni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 24 Ianuarie 2022
Stire din Fun : Să mori gândind pozitiv
Luni, 24 Ianuarie 2022
Stire din Fun : O plângăcioasă!
Luni, 24 Ianuarie 2022
Stire din Fun : Cum scapi basma curată
Luni, 24 Ianuarie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 21 Ianuarie 2022
Stire din Fun : Vizită neașteptată
Vineri, 21 Ianuarie 2022
Stire din Fun : Un popă ajunge în Rai
Vineri, 21 Ianuarie 2022
Stire din Fun : Veşti triste
Vineri, 21 Ianuarie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 21 Ianuarie 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Joi, 20 Ianuarie 2022
Stire din Fun : Anunţuri la mica publicitate
Joi, 20 Ianuarie 2022
Stire din Fun : Încă 15 minute!
Pagina a fost generata in 1.3858 secunde