HOROSCOP

Miercuri, 24 Noiembrie 2021, 15:44
101
Berbec: Se poate vorbi despre o pierdere care e mai mult teoretică, în cazul în care ai fost suficient de atent și nu te-ai aruncat la cheltuieli mari sau ai refuzat să fii lacom.

Taur: Ai motivele tale, bineînțeles, ca să acționezi așa cum o faci acum, dar trebuie să ții cont de propria conștiință, de ceea ce aceasta îți spune cu insistență.

Gemeni: Ar fi bine să îți schimbi setările de bază despre relații și cum poate fi asigurat bunul mers al acestora. De asta ai nevoie acum.

Rac: Ar fi bine să fii tu înțeleptul din grupul tău și să le oferi celorlalți un exemplu de noblețe, temperând inclusiv pornirile tale distructive, cum ar fi cheful de ceartă.

Leu: S-ar putea să vezi astăzi, în sfârșit, cât de inutile au fost eforturile pe care le-ai depus ca să ajungi undeva anume, în compania unor oameni pe care i-ai invidiat.

Fecioară: Dorința ta de a proteja ce e frumos în viața ta nu poate fi împlinită așa cum ți-ai dori și de aici pot să apară nenumărate momente de iritare, supărare sau nemulțumire zgomotoasă.

Balanţă: Există riscul unor conflicte cu prietenii sau alte persoane apropiate. Ar fi bine să cauți o soluție de mijloc în orice situație care te depășește.

Scorpion: Astăzi graba nu va strica doar treaba ci și dispoziția celor din jurul tău. Ești tentat să devii foarte superficial și să treci chiar și peste lucrurile cu adevărat importante.

Săgetător: Te vezi îngrădit din mai multe direcții și deși nu eşti, neapărat, un mare iubitor de libertate, astăzi te vei revolta împotriva acestor condiționări pe care le-ai acceptat până acum.

Capricorn: Ți-ar fi de mare folos să temperezi orice fel de conflict, mai ales cei din familie, pentru că poate duce la complicații dintre cele mai neplăcute, nu doar la o simplă pierdere de timp.

Vărsător: De la tine poate porni un conflict major, cu superiorii sau cu cei din familie. Ar fi suficient să îți găsești preocupări frumoase, ca să poți, măcar, tempera aceste porniri.

Peşti: S-ar putea să te surprindă și pe tine anumite reacții exagerate pe care le vei scăpa de sub control fără să îți dai seama cum și de ce.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeaşi secţiune

Miercuri, 24 Noiembrie 2021
Stire din Fun : Regele merge la pescuit
Miercuri, 24 Noiembrie 2021
Stire din Fun : Nouă adevăruri universale
Miercuri, 24 Noiembrie 2021
Stire din Fun : Ce ne-am face fără mamele noastre…
Miercuri, 24 Noiembrie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 24 Noiembrie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Marţi, 23 Noiembrie 2021
Stire din Fun : La muncă, cu studii superioare
Marţi, 23 Noiembrie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 23 Noiembrie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Luni, 22 Noiembrie 2021
Stire din Fun : Prietenia între femei
Luni, 22 Noiembrie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.1392 secunde