HOROSCOP

250
HOROSCOP - logohoroscop16254874681625753626-1626278840.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi este ziua în care poți fugi de realitate. Decât să lupți pentru claritate, ai încredere în simțurile tale și urmărește cu atenție mesajele subtile care apar prin vise sau în întâlnirile pe care le ai planificate.

Taur: Este o zi ideală pentru a investi energie în activități creative, deoarece este mai ușor să tragi aer în piept și să aplici viziunea ta asupra elementelor din jur. Scopul este să lași lucrurile practice pentru o altă zi, când ești mai lucid și mai stăpân pe situație.

Gemeni: Cariera ta a fost într-o etapă tranzitorie în evoluție. Folosește-te de această nouă etapă din viața ta pentru a-ți face planuri care să te ajute să avansezi.

Rac: Azi mai mult decât oricând îți poți face planuri creative, realitatea pare greu de abordat în astfel de zile. Este o zi ideală pentru a cânta, a scrie poezii sau a citi o carte bună.

Leu: Trebuie să te bucuri de această perioadă și să-ți încetinești ritmul. Este posibil ca nivelul de energie să-ți scadă la un moment dat. Lucrurile banale din viața ta pot deveni în această perioadă mai confuze decât credeai că este posibil.

Fecioară: Te simți mai lipsit de energie ca niciodată. Ia o pauză de la tot ceea ce faci și axează-te pe idealism. Este ziua perfectă să stai mai mult singur și să își pui nevoile pe primul loc.

Balanţă: Azi tu ești cea mai bună companie pentru tine. Ești mai ancorat ca oricând în treburile de la serviciu, dar este posibil ca energia bună să scadă și ea curând și să crească nivelul de pasivitate. Mai bine stai azi departe de toate deciziile importante.

Scorpion: Pășește cu încredere într-o lume a imaginației și bucură-te de energia creativă din jurul tău. Orice fel de problemă creativă trebuie lăsată să-și găsească rezolvarea în altă zi.

Săgetător: Lasă deciziile importante pentru altă zi, deoarece această energie visătoare încurajează inspirația și idealismul în locul alegerilor raționale.

Capricorn: Ești într-o perioadă de echilibru, care te va ajuta să descoperi ceea ce îți dorești cu adevărat de la tine și de la cei din jur.

Vărsător: Și tu ai parte azi de multă energie creativă. E ziua perfectă să te dedici aspectelor creative ale muncii tale. Nu încerca să te justifici azi în fața nimănui. Amână toate lucrurile importante pentru zilele următoare.

Peşti: Este foarte ușor azi să ai o lume numai a ta. Starea de visare se instalează treptat în viața ta, iar nivelul de energie scade considerabil. Acordă o atenție deosebită azi intuiției și lasă pe plan secund rațiunea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 15 Iulie 2021
Stire din Fun : Ca două picături de apă
Joi, 15 Iulie 2021
Stire din Fun : Evadăm din închisoare?
Joi, 15 Iulie 2021
Stire din Fun : Am sosit, păduchiule!
Joi, 15 Iulie 2021
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 15 Iulie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 14 Iulie 2021
Stire din Fun : După faptă și răsplată
Miercuri, 14 Iulie 2021
Stire din Fun : Drumul sigur spre Rai
Miercuri, 14 Iulie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 14 Iulie 2021
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 13 Iulie 2021
Stire din Fun : Câinele abandonat
Pagina a fost generata in 0.7095 secunde