HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

452
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop16110614031612356193-1614605498.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ar fi de dorit să fii sincer cu tine, deși va fi, probabil, cel mai greu de lucru pe care l-ai putea face acum. Chiar dacă nu spui nimănui nimic din ceea ce gândești, de fapt.

Taur: Atenția îți va fi solicitată de către cei din familie, dar ar fi bine să nu refuzi implicarea în problemele lor, chiar dacă nu vei mai putea să te ocupi și de ale tale.

Gemeni: Te amăgești singur cu gânduri false legate de bunurile pe care le poți valorifica pentru a obține o anumită sumă de bani. Este alegerea ta, dar tot ale tale sunt și consecințele.

Rac: Oricât ai încerca să te ocupi de ceea ce ți-ai propus pentru astăzi, tot va trebui să accepți unele schimbări, măcar de dragul unor persoane speciale din viața ta.

Leu: Este posibil să aluneci într-o capcană pe care chiar tu ai pregătit-o pentru altcineva. Este bine să fii pregătit pentru întorsături de situație mai puțin obișnuite.

Fecioară: Pericolul vine de la discuțiile cu cei din anturaj, mai ales acele discuții care nu duc nicăieri. Unii aruncă cu vorbe, fără să stea pe gânduri.

Balanţă: Orice ai face, cei din jur tot vin spre tine, cu tot felul de solicitări, care mai de care mai complicată. Îi poți refuza, dar vei face față cu greu mustrărilor de conștiință.

Scorpion: Ar fi bine să ții cont și de părerile celorlalți, înainte de a decide ceva important sau de a te erija în lider al unui grup pe care nu îl cunoști prea bine.

Săgetător: Ești foarte preocupat de resursele de orice fel, în special de cele financiare. Ar fi bine să eviți speculațiile și să nu te amăgești cu tot felul de iluzii despre câștiguri peste noapte.

Capricorn: Este necesar să fii mai atent la problemele celorlalți, mai ales dacă aceștia sunt persoanele pe care le îndrăgești în mod deosebit. Ai șansa de a găsi soluții mai simple, pentru ei.

Vărsător: S-ar putea să ți se pară prea amestecate anumite situații și să eviți să ajungi la concluzii greșite. Bine faci, așa vei reuși să rămâi corect și cu tine și cu cei din jur.

Peşti: Este o zi care îți oferă ocazia de a clarifica anumite probleme mai delicate, cum ar fi cele de sănătate sau din relația cu colegii cu care nu te-ai înțeles bine niciodată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 11 Martie 2021
Stire din Fun : În vestul sălbatic
Joi, 11 Martie 2021
Stire din Fun : Gânduri creștine
Joi, 11 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 10 Martie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Marţi, 09 Martie 2021
Stire din Fun : Fecioara de pe pod
Marţi, 09 Martie 2021
Stire din Fun : O mică încurcătură
Marţi, 09 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 09 Martie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Luni, 08 Martie 2021
Stire din Fun : Ce meserie are tatăl tău?
Pagina a fost generata in 0.6722 secunde