HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

361
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1610716100.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dacă vei fi atent, vei vedea cum funcționează un mecanism foarte interesant care va duce la regenerarea unor parteneriate importante.

Taur: Ar fi bine să fii atent la cei dragi, în special la reacțiile tale față de solicitările lor. Dacă nu vei fi atent, nu vei observa că orice cerere de-a lor îți provoacă teamă.

Gemeni: Te bazezi pe relații sau, cel puțin, asta spui, ca să îți alungi temerile legate de viitor, mai ales în plan financiar. Dar nu e decât o soluție temporară, de avarie.

Rac: Ai tendința de a măsura totul în bani sau în alte beneficii și nu pentru că ai fi prea materialist ci ca un răspuns la ceea ce crezi tu că fac alții de le merge foarte bine.

Leu: Este clar că pot să apară piedici în calea unor planuri de-ale tale, dar dacă vei avea grijă să le concepi fără să încalci drepturile altora, nu ai de ce să îți faci griji.

Fecioară: Îți recapeți aripile și sentimentul acesta poate fi copleșitor. Ar fi bine să păstrezi bucuria de a avea, din nou, încredere în tine și în calitățile pe care le redescoperi acum.

Balanţă: Îți măsori singur valoarea, din nou, și ajungi la concluzii interesante. Poate că a venit timpul să scoți la lumină calitățile care îți vor permite să te afirmi într-un alt fel.

Scorpion: Ai șansa de a recăpăta controlul asupra celor mai grele griji și temeri, cele legate de familie și poate de anumite secrete care te țin prizonier în trecut.

Săgetător: Ai puterea de a reface anumite legături, pierdute sau doar prăfuite în timp, cu prieteni care îți pot fi de mare ajutor în această perioadă.

Capricorn: Ești invitat să mai slăbești controlul pe care vrei să îl ai asupra celor din jur, mai ales asupra celor dragi pe care îi privești ca pe o investiție și nu e corect.

Vărsător: Ai resurse interioare despre care știi prea puțin sau deloc pentru că au talentul de a ieși la lumină doar în situațiile grele, dar este bine să știi că există.

Peşti: Poate nu ar strica să fii atent la dorința sinceră, care devine din ce în ce mai puternică, de a le permite celor apropiați să își asume responsabilități de bunăvoie și nesiliți de nimeni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 17 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bătrânica la farmacie
Duminică, 17 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Aţi văzut cum se ţinea?
Duminică, 17 Ianuarie 2021
Stire din Fun : N-are curaj!
Duminică, 17 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 15 Ianuarie 2021
Stire din Fun : A venit reporterul în sat
Vineri, 15 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Puteţi, dar nu vreţi!
Vineri, 15 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 15 Ianuarie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Joi, 14 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Cele 10 porunci
Joi, 14 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Ceșcuța de ceai
Joi, 14 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Popa şi ciobanul
Pagina a fost generata in 0.529 secunde