HOROSCOP

279
HOROSCOP - logohoroscop-1607089745.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se poate vorbi despre o pierdere, de imagine, în cazul în care îți vei da drumul la gură, fără să gândești înainte. Poate fi și una financiară, dacă vei permite ca situația să se agraveze.

Taur: Este important să nu devii agresiv, chiar dacă te vezi îndepărtat de la masa la care se împart beneficiile pentru care ai depus și tu eforturi.

Gemeni: S-ar putea să te trezești pus într-o situație mai mult decât revoltătoare, din cauza unor oameni superficiali, care iau decizii fără să știe cum se face acest lucru.

Rac: Se poate ajunge foarte ușor la conflicte cu cei din anturajul apropiat, fără motive serioase, dar cu o intensitate care ar trebui să te pună pe gânduri.

Leu: Se anunță o lovitură de teatru la serviciu, mai ales pentru cei interesați de o poziție mai înaltă, pentru care sunt dispuși la compromisuri deloc onorabile.

Fecioară: Conflictele din familie încep să arate ca un adevărat război pe care nu îți amintești să-l fi început tu. Chiar dacă ar fi așa, tot tu va trebui să începi negocierile de pace.

Balanţă: Există posibilitatea să ajungi la un conflict cu un grup care te susține sau cu unul dintre protectori, care cere mai mult decât te-ai fi așteptat, în schimbul a ceea ce îți oferă.

Scorpion: S-ar putea să uiți de sentimentele frumoase care te apropie de cei dragi și să spui cam tot ce îți vine la gură. Pierderea, din păcate, poate fi mai mare decât te aștepți.

Săgetător: Se vorbește mult și se tot pun paie peste un foc periculos. Poți spune că sunt doar vorbe aruncate la supărare, dar și acestea produc efecte grave.

Capricorn: Există riscul unor conflicte apărute ca din senin, dar care se pot ramifica și desface în altele, mai mici și care vor dura mai mult decât te aștepți. Soluția are legătură cu diplomația.

Vărsător: Ai putea ajunge foarte ușor la un conflict acut cu cei din familie sau doar cu unul dintre apropiați, pe care nu ai reușit să îl controlezi, indiferent cât ai încercat.

Peşti: Astăzi pot ieși la lumină unele dintre părțile întunecate ale firii tale, cele care te conduc întotdeauna spre probleme mari. Ar fi bine, dacă ai reuși să te controlezi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 04 Decembrie 2020
Stire din Fun : Norocul şi-l face omul cu mâna lui
Vineri, 04 Decembrie 2020
Stire din Fun : Jucau scheleţii poker…
Vineri, 04 Decembrie 2020
Stire din Fun : Contribuţia blondelor la istorie
Vineri, 04 Decembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 04 Decembrie 2020
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Joi, 03 Decembrie 2020
Stire din Fun : De la petreceri, la rugăciuni!
Joi, 03 Decembrie 2020
Stire din Fun : Studenți la Zoo
Joi, 03 Decembrie 2020
Stire din Fun : Complimente sau hărţuire?
Joi, 03 Decembrie 2020
Stire din Fun : Naufragiați pe o insulă
Pagina a fost generata in 0.7366 secunde