HOROSCOP

Vineri, 16 Octombrie 2020
200

Articole recomandate

Berbec: Fără să îţi refuzi nimic, încearcă să tragi de timp câteva zile. Acasă s-ar putea deteriora câte ceva, dar nu este cazul să te enervezi. Dacă ai avea înţelegere pentru cei din jur, ar fi mai bine pentru toată lumea.

Taur: Relaţia cu prietenii revine în actualitate. O mână de ajutor din partea acestora ar putea fi deosebit de binevenită. Acceptă sfaturile care ţi se dau, căci autoritatea ta nu va avea cu nimic de suferit.

Gemeni: Este foarte posibil să ai probleme legate de un drum. Fie nu vei reuşi să pleci, fie nu vei rezolva ceea ce ţi-ai propus. Planurile tale secrete ar putea începe să prindă contur, totul este să nu te grăbeşti nici măcar un pic.

Rac: Cheltuielile par a nu se mai termina, dar reuşeşti să te descurci cel puţin rezonabil. Farmecul personal îţi permite să te bucuri de aprecierea persoanelor de sex opus.

Leu: Un eveniment neaşteptat te va face să trăieşti o emoţie puternică. Nu te implica prea mult, chiar dacă este ceva plăcut. Eşti şi aşa puţin stresat şi prea multe emoţii nu îţi vor face bine.

Fecioară: O persoană mai tânără din familie are nevoie să ştie că-i eşti alături. Nu este cazul să încerci o schimbare de mai mari dimensiuni în plan sentimental căci, în curând, ai putea constata că ai făcut o greşeală.

Balanţă: Într-un grup de prieteni vei cunoaşte pe cineva ce ţi-ar putea fi de folos, într-un viitor apropiat. Un ochi vigilent este permanent îndreptat spre tine, chiar şi atunci când nu îţi dai seama de acest lucru.

Scorpion: Vei primi o informaţie, pe care este bine să o stochezi în memorie. În această zi, tot ce faci va trebui pus sub semnul prudenţei. În caz contrar te aşteaptă tot felul de frecuşuri.

Săgetător: Ai tendinţa de a te implica în activităţi dintre cele mai diverse. Ar fi de dorit să fii cât se poate de prudent şi să eviţi să îţi asumi responsabilităţi prea mari.

Capricorn: În cazul în care, până acum, te-ai confruntat cu unele probleme de sănătate, este foarte posibil că acestea să se amelioreze sau chiar să-şi găsească o rezolvare.

Vărsător: În cazul în care cineva din familie are probleme de sănătate, în această perioadă ele s-ar putea atenua sau chiar rezolva. Capacitatea de concentrare este minimă, aşa că fereşte-te să iei decizii.

Peşti: Sunt posibile mici schimbări în plan profesional. Nu trebuie, însă, să ai niciun fel de emoţii, deoarece se pare că vei beneficia de ceva avantaje în acest domeniu.


Articole din aceeaşi secţiune

Vineri, 16 Octombrie 2020
Stire din Fun : Blondele din autobuz
Vineri, 16 Octombrie 2020
Stire din Fun : Cum au apărut cele 10 porunci
Vineri, 16 Octombrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 15 Octombrie 2020
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 15 Octombrie 2020
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 14 Octombrie 2020
Stire din Fun : Un cuplu în prag de divorţ
Miercuri, 14 Octombrie 2020
Stire din Fun : Cu umbrela la vânătoare?
Miercuri, 14 Octombrie 2020
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Octombrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.187 secunde