HOROSCOP

Joi, 15 Octombrie 2020
159

Articole recomandate

Berbec: Vă merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar să faceţi o declaraţie de dragoste. Nu vă implicaţi în afaceri! Şansele de reuşită sunt reduse astăzi, deşi situaţia se va remedia rapid.

Taur: În prima parte a zilei, sunteţi puţin aerian şi comunicaţi mai greu. Intuiţia nu vă ajută prea mult, aşa că vă sfătuim să acceptaţi ajutorul prietenilor şi al familiei.

Gemeni: Aveţi tendinţa să vă supraestimaţi puterile. Nu fiţi încăpăţânat şi nu forţaţi lucrurile! Dacă nu vă temperaţi orgoliul, riscaţi să vă certaţi cu prietenii şi cu familia.

Rac: Dimineaţă, primiţi o sumă mare de bani şi vă faceţi planuri îndrăzneţe. Vă sfătuim să nu vă pripiţi. Ar fi bine să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Astăzi, mai mult ca niciodată, vă completaţi foarte bine.

Leu: Dimineaţă, este posibil să fiţi apatic şi să nu vă puteţi concentra. Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici măcar un risc în afaceri. Dacă aveţi ocazia să mergeţi într-o vizită, nu staţi pe gânduri!

Fecioară: Starea de confuzie vă poate afecta relaţiile pe plan social şi situaţia financiară. Vă sfătuim să nu vă implicaţi în afaceri, chiar dacă vi se pare că puteţi da lovitura.

Balanţă: Un bărbat mai în vârstă vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă sfătuim să nu hotărâţi nimic fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă. Sunt momente decisive, care vă pot îngreuna şi mai mult situaţia.

Scorpion: Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă fizică şi intelectuală. Sunteţi indispus şi confuz. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile de afaceri şi cu prietenii.

Săgetător: Sunteţi cu capul în nori. Chiar dacă nu aveţi chef de vorbă, vă sfătuim să nu refuzaţi comunicarea cu cei din jur. La locul de muncă, daţi mai multă atenţie proiectelor cu termen limită, căci riscaţi să fiţi copleşit de probleme.

Capricorn: Vă treziţi cu moralul la pământ şi aveţi dificultăţi de concentrare. Este recomandabil să nu începeţi activităţi pe care nu sunteţi sigur că le puteţi finaliza.

Vărsător: Dacă nu vă odihniţi mai mult, s-ar putea să aveţi probleme cu sănătatea. O discuţie în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă vă pune pe gânduri şi vă enervează deopotrivă.

Peşti: Dimineaţă, sunteţi indispus şi nimeni nu vă poate intra în voie. Familia nu este de acord să renunţaţi la o excursie. Vă sfătuim să îi ascultaţi şi pe ceilalţi şi căutaţi o soluţie de compromis. 


Articole din aceeaşi secţiune

Joi, 15 Octombrie 2020
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 14 Octombrie 2020
Stire din Fun : Un cuplu în prag de divorţ
Miercuri, 14 Octombrie 2020
Stire din Fun : Cu umbrela la vânătoare?
Miercuri, 14 Octombrie 2020
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Octombrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 13 Octombrie 2020
Stire din Fun : Spovedania unei blonde la maica stareță
Marţi, 13 Octombrie 2020
Stire din Fun : Cum afli că ai pașaportul expirat
Marţi, 13 Octombrie 2020
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 13 Octombrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.3506 secunde