Horoscop

Miercuri, 14 Octombrie 2020
152

Articole recomandate

Berbec: Necesiți rezistență psihică, una de nezdruncinat, care vine dintr-un echilibru interior real. Merită să depui eforturi, căci vei avea parte de multe situații care te vor pune la încercare.

Taur: Treci la etapa următoare în relațiile cu cei din mediul de la serviciu sau din familie. Dacă până acum te-ai simțit îngrădit, vei face aproape orice ca aceste limite să dispară.

Gemeni: Este esențial să îți cunoști nevoile reale și să dai la o parte balastul nemulțumirilor acumulate, care nu fac decât să te împingă la decizii proaste.

Rac: Simți nevoia să renunți la anumite dorințe, intenții și planuri de viitor, pentru că acum le vezi ca fiind prea fanteziste sau te consideri prea obosit ca să le faci față.

Leu: Poate ești sigur că situația din familie este sub control și nu o vei mai scăpa din mâini. Din păcate, vei avea ocazia să te convingi că nu e deloc așa, începând de astăzi.

Fecioară: Vei putea, începând de astăzi, să cobori cu picioarele pe pământ, chiar dacă nu îți place deloc acest lucru. Ești capabil să accepți realitatea așa cum este ea.

Balanță: Te întorci la preocupările care te ajută să scoți la lumină laturile mai puțin cunoscute ale personalității tale. Pe termen lung, este o etapă deosebit de utilă.

Scorpion: S-ar putea să te simți descoperit, să te lași în voia unor gânduri pesimiste, deși le vezi și tu destul de lipsite de suport în realitate.

Săgetător: Chiar dacă nu îți face plăcere, va trebui să accepți că există destule persoane care îți sunt superioare și să înveți de la acestea lucruri noi, de care ai neapărată nevoie.

Capricorn: Ai nevoie de prieteni adevărați și ai șansa de a descoperi unul, pe cel mai bun, chiar în interiorul tău. Este propria intuiție, care te sfătuiește mereu.

Vărsător: Este posibil să apară destul de multe confuzii în mintea ta, în legătură cu cele mai bune modalități de a-ți asigura bunăstarea. Cel mai bine este să te ocupi tu de asta.

Pești: Vei avea foarte multe de învățat de la partenerii de orice fel, mai ales de la cel de cuplu. Dacă te supără ideea de a învăța de la cei din jur, vei avea o problemă în plus.
Articole din aceeaşi secţiune

Miercuri, 14 Octombrie 2020
Stire din Fun : Un cuplu în prag de divorţ
Miercuri, 14 Octombrie 2020
Stire din Fun : Cu umbrela la vânătoare?
Miercuri, 14 Octombrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 13 Octombrie 2020
Stire din Fun : Spovedania unei blonde la maica stareță
Marţi, 13 Octombrie 2020
Stire din Fun : Cum afli că ai pașaportul expirat
Marţi, 13 Octombrie 2020
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 13 Octombrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 12 Octombrie 2020
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 12 Octombrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.324 secunde