Horoscop

187
Horoscop - horoscop-1601295541.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dincolo de privirile tale directe se dau adevărate războaie și ai puterea de a înțelege de ce fac acei oameni aceste lucruri. Este mai bine să nu te amesteci în luptele lor.

Taur: Îți scapă controlul unor situații, acum mai mult ca oricând. Diferența dintre ce credeai că poți realiza, obține, negocia și realitate este foarte mare.

Gemeni: Poate că ar fi bine să reevaluezi toate concluziile la care ai ajuns în legătură cu parteneriatele importante și să ai mai multă răbdare, înainte de a te reorienta.

Rac: Te poți simți vizat de anumite impresii negative pe care le exprimă unii dintre apropiați. Dacă poți fi obiectiv și corect cu tine, nu ai decât să ții cont de ele.

Leu: Ai putea pierde ceva, în speranța că vei obține altceva, dar rămâi cu mari îndoieli. Este important să ții cont de lege și de drepturile celorlalți, pe care i-ai putea leza.

Fecioară: Se poate ajunge la complicații financiare din cauza unei comunicări defectuoase, așa că ai face bine să fii mai atent decât de obicei și să te exprimi cât poți de clar.

Balanță: Cei din anturaj par să vorbească o altă limbă decât tine, așa că ar fi bine să vorbești cât mai puțin, să te consulți cu cei care cunosc problemele cu care te confrunți.

Scorpion: Se conturează o sumă de neînțelegeri cu cei din anturaj, în așa fel încât, la finalul zilei, să ajungi la concluzia că nu ai reușit să te înțelegi cu nimeni. Este doar o impresie trecătoare.

Săgetător: Poate fi o zi dificilă, în special în familie, acolo unde sunt și vor fi vizibile rănile provocate de acțiunile tale care au avut la bază doar dorința de a te răzbuna.

Capricorn: Pot să apară probleme neprevăzute în relația cu membrii familiei, dar la baza lor stau anumite exagerări a căror origine o cunoști foarte bine.

Vărsător: Te apropii cu destulă teamă și rețineri de unii prieteni sau de rude, în speranța că vei reuși să îi convingi să îți adopte viziunea despre proiectele comune.

Pești: Este o zi destul de complicată, dar nu în ansamblu ci doar în relațiile cu cei dragi care refuză să se conformeze dorințelor tale și cu prietenii care pot să facă același lucru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 29 Septembrie 2020
Stire din Fun : O blondă revoltată…
Marţi, 29 Septembrie 2020
Stire din Fun : Studentul şi foamea
Marţi, 29 Septembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 28 Septembrie 2020
Stire din Fun : Ce ţi-e şi cu fructele astea!
Luni, 28 Septembrie 2020
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 28 Septembrie 2020
Stire din Fun : BANCURI
Sâmbătă, 26 Septembrie 2020
Stire din Fun : Unde trăiește inginerul Ionescu?
Sâmbătă, 26 Septembrie 2020
Stire din Fun : Căsătoria şi divorțul în Rai
Pagina a fost generata in 0.6399 secunde