HOROSCOP

154

Articole recomandate

Berbec: Ai exagerat cu distracţia şi ai lăsat nerezolvate multe probleme de la locul de muncă. Chiar dacă ţi se pare că presiunea asupra ta este prea mare, să ştii că tot tu vei fi nevoit să duci la bun sfârşit toate sarcinile de serviciu.

Taur: Primeşti o sumă de bani pe care să o foloseşti în scop caritabil. Eşti implicat în multe proiecte pentru societate şi faci totul cu multă tragere de inimă.

Gemeni: Dacă deciziile pe care le iei nu sunt conforme cu aşteptările tale, trebuie să ştii încă de pe acum că eşti pe drumul cel rău. Nu eşti obişnuit să ţi se spună pas cu pas ce să faci şi vei încinge spiritele foarte tare.

Rac: Eşti extrem de bine dispus în ultima perioadă, pentru că ai descoperit secretul fericirii. Nu este nimic spectaculos, ci doar faptul că acţionezi după cum îţi dictează intuiţia. Doar aşa ştii că nu o vei da în bară.

Leu: Eşti obişnuit de ceva vreme să ai anumite lucruri doar pentru că ceilalţi au, nu pentru că tu aşa îţi doreşti. Dacă pe termen scurt totul este perfect, ai mare grijă! Pe termen lung, vei acumula frustrări inimaginabil de mari.

Fecioară: Ai tendinţa de a judeca foarte mult persoanele din jurul tău. Niciodată nu îţi pui întrebarea de ce se comportă unii oameni într-un mod care nu corespunde principiilor tale. Nu uita că oamenii sunt fiinţe libere!

Balanţă: Cruzimea de orice fel te face să îţi pui multe semne de întrebare vizavi de natura omului. Întâlneşti persoane foarte bune, dar şi rele. Vei înţelege că viaţa îi schimbă pe oameni.

Scorpion: Te simţi ca o frunză în vânt, pentru că ai fost părăsit de grupul din care făceai parte. Dacă ai analiza situaţia cu atenţie sporită, vei vedea că acest aspect este cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla.

Săgetător: Te victimizezi şi te plângi într-una. A devenit un mod de viaţă pentru tine starea de plângăcios. Dacă nu îţi convin lucrurile care ţi-au fost date, ai o singură soluţie: schimbă-le!

Capricorn: Nu lua hotărâri referitoare la familia ta fără să te consulţi în prealabil cu partenerul de viaţă. Dacă o vei da în bară, vei fi criticat la nesfârşit şi sigur nu îţi doreşti acest lucru.

Vărsător: Ziua de azi începe cu un moment de maximă tensiune. Afli un lucru care te dă peste cap, dar care te face, în acelaşi timp, să îţi pui multe semne de întrebare vizavi de un prieten care se dă cel mai bun de pe pământ.

Peşti: Nu poţi pleca prea departe de casă, pentru că starea de sănătate a unei rude mai în vârstă este foarte delicată în acest moment, şi vrei să fii acolo să ajuţi în caz de nevoie. Gestul tău va fi apreciat, iar tu te vei simţi util.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
Stire din Fun : Cu cât eşti tu plătit pe lună?
Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
Stire din Fun : Irezistibil pentru femei, cu bani puţini
Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
Stire din Fun : Cum să strici ziua unei femei
Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
Stire din Fun : Bogat şi prost
Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
Stire din Fun : De ce sunt beţivii cei mai ambiţioşi oameni
Vineri, 18 Septembrie 2020
Stire din Fun : La muncă cu studii superioare
Pagina a fost generata in 0.7359 secunde