X
X
Mai multe ştiri online:

HOROSCOP

Ştire online publicată Joi, 06 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: La serviciu, sunteți perseverent și aveți voința să terminați o lucrare importantă. După-amiază, ar fi bine să acordați mai multă atenție unei persoane mai în vârstă din familie.

Taur: Aveți realizări profesionale deosebite. Șefii vă apreciază, dar unii colegi sunt invidioși. Ar fi bine să nu spuneți chiar tot ce gândiți, pentru că s-ar putea să deranjați multă lume.

Gemeni: S-ar putea să nu mai plecați într-o delegație, din motive obiective. Puteți să vă bucurați, pentru că și așa sunteți foarte încărcat. Este posibil ca șefii să vă răsplătească pentru eforturile din ultima perioadă.

Rac: Munciți cu atâta entuziasm, încât riscați să atrageți invidia colegilor. Este posibil să ajungeți la discuții cu persoana iubită, pentru că stați prea mult la serviciu.

Leu: Dimineață, sunteți plin de energie și dispus să faceți mari eforturi fizice. Vă recomandăm să nu vă epuizați energia, ca să nu aveți probleme cu sănătatea.

Fecioară: Aveți un spirit de inițiativă deosebit, sunteți tenace și încrezător în propriile forțe. Relațiile cu partenerul de viață sunt mai bune ca niciodată.

Balanță: S-ar putea să plecați într-o călătorie în interes de familie, prilej cu care obțineți un câștig neașteptat. Aveți tendința să riscați prea mult.

Scorpion: Sunteți într-o formă excelentă și faceți planuri îndrăznețe. Puteți avea succes în investiții financiare pe termen lung, în demararea unei afaceri și în călătoriile în interes personal.

Săgetător: Dimineață, aveți o voință de fier și reușiți să rezolvați o problemă delicată la serviciu. Vă sfătuim, însă, să fiți atent cum vorbiți cu colegii, pentru că sunteți nervos și este posibil să fiți înțeles greșit.

Capricorn: Dacă este să aveți succes într-o afacere, atunci veți avea numai datorită încrederii în forțele proprii. Sunteți foarte activ: aveți întâlniri și faceți o mulțime de drumuri scurte, în interes personal.

Vărsător: Aveți o zi destul de încărcată, cu multe drumuri și probleme de rezolvat. Nu vă faceți griji! Reușiți să faceți față cu succes, pentru că sunteți bine pregătiți.

Pești: Situația financiară vă preocupă în mod deosebit. Sunteți optimist și aveți încredere în ajutorul oferit de un partener de afaceri și de prietenii apropiați. Totuși, un pic de prudență n-ar strica. Vorba aceea: "paza bună trece primejdia rea".

Distribuie :

Articole din aceeaşi secţiune

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31425 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3791 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1427 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Sambata, 12 septembrie Foto : Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge 1389 vizite, 0 comentarii Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2597 secunde