HOROSCOP

112

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea să suferiți pierderi financiare ca urmare a eșecului unei afaceri în care v-ați pus mari speranțe. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt tensionate.

Taur: Deveniți irascibil din cauza problemelor financiare. Dacă nu vă temperați nervozitatea, riscați să jigniți un prieten. Puteți petrece momente plăcute în compania persoanei iubite.

Gemeni: Dimineață s-ar putea să fiți nervos din cauza unor probleme financiare. Dacă nu reușiți să vă păstrați calmul, riscați să nu vă terminați treaba la serviciu și să vă certați cu colegii.

Rac: Dacă intentionați să faceți o investiție, vă sfătuim să nu vă grăbiți. Nu este o zi bună pentru afaceri. Starea de nervozitate vă poate afecta relațiile parteneriale.

Leu: Dimineață sunteți indispus și aveți tendința de a exagera. Evitați discuțiile în contradictoriu. Nu vă îngrijorați din cauza banilor, căci în curând veți primi o sumă consistentă de la o rudă mai în vârstă.

Fecioară: Dimineață nu reușiți să vă respectați programul din cauza unor probleme personale. Un prieten vă propune o afacere care v-ar putea aduce venituri frumoase.

Balanță: Nu este momentul să cereți o mărire de salariu, pentru că azi nu aveți șanse să vă faceți înțeles cum trebuie. Vă sfătuim să vă limitați la activități de rutină. În familie, armonia este la loc de cinste.

Scorpion: Dimineață s-ar putea să primiți o veste bună de la o rudă din altă localitate. Vă recomandăm să vă temperați nervozitatea și să evitați discuțiile în contradictoriu.

Săgetător: Se pare că nu aveți chef de vorbă cu nimeni și vă lipsește inspirația. Ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri, precum și călătoriile lungi. Evitați și distracțiile de orice fel, că sunteți prea extenuat.

Capricorn: Aveți multe probleme de rezolvat, dar nu prea vă simțiți în formă. Nu vă asumați riscuri. Evitați discuțiile în contradictoriu, mai ales pe cele cu șefii.

Vărsător: Dimineață s-ar putea să fiți indispus din cauza unor mici probleme de sănătate și să deveniți mai puțin social. Nu refuzați comunicarea.

Pești: Intenționați să începeți mai multe treburi deodată. Nu uitați că graba strică treaba! Acordați mai multă atenție problemelor de familie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 03 August 2020
Stire din Fun : Cu umbrela la vânătoare?
Luni, 03 August 2020
Stire din Fun : Propuneri de milioane
Luni, 03 August 2020
Stire din Fun : Situație într-un avion
Sâmbătă, 01 August 2020
Stire din Fun : Propunere indecentă!
Sâmbătă, 01 August 2020
Stire din Fun : Femeile și joburile lor
Sâmbătă, 01 August 2020
Stire din Fun : Prima zi de muncă, un eșec total
Sâmbătă, 01 August 2020
Stire din Fun : Blondele din autobuz
Sâmbătă, 01 August 2020
Stire din Fun : Cum au apărut cele 10 porunci
Pagina a fost generata in 0.5752 secunde