HOROSCOP

Luni, 06 Iulie 2020
119

Articole recomandate

Berbec: Se conturează unele noutăți în familie, pe fondul unor decizii mai vechi, luate cam din obligație și nu din proprie inițiativă. Ai șansa de a înțelege mai mult din orice situație.

Taur: Ai ocazia de a descoperi latura ta inventivă sau de a o redescoperi, dacă ai uitat de ea. Îți poți îmbunătăți imaginea substanțial, prin recuperarea încrederii în sine.

Gemeni: Cei dragi vin cu vești, cu inițiative speciale sau cu propuneri curajoase. Ar fi bine să nu le tai aripile din prima clipă, fără ca măcar să îi asculți.

Rac: Se anunță evenimente speciale în viața unor prieteni, amici sau rude, iar asta înseamnă și o dinamizare a unor planuri pe care le aveai cu acești oameni.

Leu: Anumite situații nu mai pot fi controlate, iar asta îți poate induce o stare de nesiguranță acută. Totuși, nu trebuie să ajungi la concluzia că persoanele implicate nu sunt de încredere.

Fecioară: Se anunță posibilitatea unor schimbări la locul de muncă, ceea ce, pe de o parte, te poate bucura, iar pe de alta, nu prea.

Balanță: Este posibil să apară noutăți, mai bune sau mai proaste, generate de unul dintre parteneri sau de o inițiativă comună, evaluată greșit.

Scorpion: Vei simți nevoia să schimbi ceva din convingerile proprii, mai ales cele care ți-au creat complicații. Este un pas înainte deosebit de util.

Săgetător: Faci tot felul de combinații în mintea ta, ca să îți optimizezi șansele de a folosi banii de care dispui cât mai inteligent. Atenție mare, există și riscuri pe care nu le evaluezi corect!

Capricorn: Se conturează unele noutăți legate de evoluția viitoare a situației tale financiare, dar nu este cazul să te bazezi pe ele sau să îți construiești o nouă strategie pe această bază.

Vărsător: S-ar putea să ți se pară cam mare dezordinea pe care o vei descoperi în jur, dar aceasta are un potențial pozitiv important, pe care îl poți descoperi, dacă vrei.

Pești: Este o zi deosebit de importantă pentru echilibrul tău. Te grăbești în toate sensurile posibile și vei avea ocazia să descoperi că aceasta este o atitudine care duce la probleme.


Articole din aceeaşi secţiune

Marţi, 07 Iulie 2020
Stire din Fun : Doctorul zice că o să mori…
Luni, 06 Iulie 2020
Stire din Fun : Căsătoria și divorțul în Rai
Luni, 06 Iulie 2020
Stire din Fun : Trei blonde trecând Nilul
Sâmbătă, 04 Iulie 2020
Stire din Fun : Cea mai tare dovadă de iubire
Pagina a fost generata in 0.2453 secunde