HOROSCOP

Luni, 29 Iunie 2020
116

Articole recomandate

Berbec: Vă merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar să faceți o declarație de dragoste. Nu vă implicați în afaceri! Șansele de reușită sunt reduse astăzi, deși situația se va remedia rapid.

Taur: Dacă nu vă odihniți mai mult, s-ar putea să aveți probleme cu sănătatea. O discuție în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă vă pune pe gânduri și vă enervează deopotrivă.

Gemeni: Aveți tendința să vă supraestimați puterile. Nu fiți încăpățânat și nu forțați lucrurile! Dacă nu vă temperați orgoliul, riscați să vă certați cu prietenii și cu familia.

Rac: Dimineață, primiți o sumă mare de bani și vă faceți planuri îndrăznețe. Vă sfătuim să nu vă pripiți. Ar fi bine să vă sfătuiți cu partenerul de viață. Astăzi, mai mult ca niciodată, vă completați foarte bine.

Leu: Dimineață, este posibil să fiți apatic și să nu vă puteți concentra. Vă sfătuim să nu vă asumați nici măcar un risc în afaceri. Dacă aveți ocazia să mergeți într-o vizită, nu stați pe gânduri!

Fecioară: Starea de confuzie vă poate afecta relațiile pe plan social și situația financiară. Vă sfătuim să nu vă implicați în afaceri, chiar dacă vi se pare că puteți da lovitura.

Balanță: Un bărbat mai în vârstă vă propune să vă asociați într-o afacere. Vă sfătuim să nu hotărâți nimic fără să vă consultați cu partenerul de viață. Sunt momente decisive, care vă pot îngreuna și mai mult situația.

Scorpion: Se pare că nu sunteți în cea mai bună formă fizică și intelectuală. Sunteți indispus și confuz. Vă recomandăm să evitați întâlnirile de afaceri și cu prietenii.

Săgetător: Sunteți cu capul în nori. Chiar dacă nu aveți chef de vorbă, vă sfătuim să nu refuzați comunicarea cu cei din jur. La locul de muncă, dați mai multă atenție proiectelor cu termen limită, căci riscați să fiți copleșit de probleme.

Capricorn: Vă treziți cu moralul la pământ și aveți dificultăți de concentrare. Este recomandabil să nu începeți activități pe care nu sunteți sigur că le puteți finaliza.

Vărsător: În prima parte a zilei, sunteți puțin aerian și comunicați mai greu. Intuiția nu vă ajută prea mult, așa că vă sfătuim să acceptați ajutorul prietenilor și al familiei.

Pești: Dimineață, sunteți indispus și nimeni nu vă poate intra în voie. Familia nu este de acord să renunțați la o excursie. Vă sfătuim să îi ascultați și pe ceilalți și căutați o soluție de compromis. 


Articole din aceeaşi secţiune

Luni, 29 Iunie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Pagina a fost generata in 0.2632 secunde