HOROSCOP

166

Articole recomandate

Berbec: Ai parte de opoziții care vin din partea mai multor apropiați. Este clar că aceștia îți doresc binele, dar poate că modul în care se exprimă nu este foarte bine ales.

Taur: Te simți blocat din cauza unor inițiative ale celor din anturaj care au cu totul alte scopuri decât cele pe care le-ați stabilit împreună, dar îți asigură și ție anumite beneficii.

Gemeni: Poți fi cât de nemulțumit dorești din cauză că nu îți este recunoscută autoritatea, nu ești considerat suficient de serios ca să îți fie respectate opiniile. Nu rezolvi nimic așa!

Rac: Ies la lumină unele dintre cele mai mari lipsuri din relațiile tale cu persoanele de la care ai așteptat întotdeauna sfaturi bune, îndrumări sau sugestii. Atenție cum gestionezi situația!

Leu: Ar fi bine să nu permiți propriilor gânduri să alunece spre varianta pesimistă, din simplul motiv că îți vei colora ziua, singur și degeaba, în tonuri închise.

Fecioară: Răbdarea este o virtute care îți permite să devii înțelept. Poți verifica dacă e așa sau nu, având răbdare ca să vezi și evoluția viitoare a unor situații, nu doar pe cea de azi.

Balanță: Există riscul să exagerezi anumite dezavantaje care rezultă din ultimele evoluții ale unor inițiative la care lucrezi intens. Ar fi bine să ai ceva mai multă răbdare și să îți păstrezi elanul.

Scorpion: Există o piedică serioasă în calea exprimării armonioase a sentimentelor și aceasta vine de la tine. Poate fi rodul unei lipse de încredere în sine sau în cei dragi.

Săgetător: Este important să faci un efort sincer de a asculta ce au de spus apropiații tăi, mai ales cei despre care știi că nu îți spun doar ceea ce vrei să auzi.

Capricorn: Ai de ales între băltirea în propria nemulțumire și o strategie inteligentă pentru a depăși anumite probleme financiare de care oricum nu te-ai ocupat cu seriozitate.

Vărsător: Te afli pe o pantă ascendentă în ceea ce privește formarea ta profesională. Vei obține o diplomă sau chiar mai multe care te vor ajuta la un moment dat să îți găsești un loc de muncă foarte bun.

Pești: Ești cel care pornește, dar și cel care blochează planurile pe care le-ai făcut împreună cu familia. Astăzi, s-ar putea să fii ca o frână, pentru că te nemulțumesc anumite lucruri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.6377 secunde