HOROSCOP

161

Articole recomandate

Berbec: Se poate să faceți o contestație, să vi se facă dreptate, să aveți acces la niște documente ca să știți ce aveți de făcut. O să dați bani ca să mai completați una, alta prin locuință și să câștigați spațiu.

Taur: O să mai aveți de făcut plăți, poate rata la bancă ori altceva o fi urgent sau, oricum, obligatoriu. O să recuperați o sumă de bani și o să vă luptați să obțineți un supliment salarial, bonusuri, pentru că ați lucrat în plus.

Gemeni: O să puteți repara multe lucruri, printre care și o relație sentimentală care are un viitor și poate vă căsătoriți la anul. O să faceți toate demersurile ca să vă încasați banii.

Rac: Poate folosiți biletul de vacanță și plecați pe undeva, ca să nu pierdeți banii pe care i-ați dat la începutul anului. Semnați acte, faceți drumuri, plăți, aveți restanțe morale, materiale.

Leu: O să recuperați, pe rând, banii pentru care ați muncit în ultima vreme, sau pe care i-ați împrumutat prietenilor. O să refaceți grupul cu care ați lucrat și o să vă redresați din punct de vedere financiar.

Fecioară: Poate o să dați dovadă de un plus de toleranță în relația cu partenerul de cuplu, lăsați reproșurile și mai și apreciați ce face celălalt. Se poate să reînnoiți buletinul, pașaportul și să dați emailuri, telefoane.

Balanță: Poate mai trebuie să duceți și alte acte ca să completați un dosar ca să primiți validare, pare să fie ceva stufos. Pregătiți o lansare pe piață, poate aveți examen, interviuri, o să fie ceva care vă ține în priză.

Scorpion: Se poate să găsiți un sejur de vacanță la un preț convenabil și nu o să mai stați pe gânduri, o să-l luați. Poate vă invită cineva într-o excursie, o mini-vacanță, că le-oți fi promis mai demult acestor oameni.

Săgetător: O să vă scoată cineva la întâlnire, să vă evaluați șansele de a fi împreună și o să puteți fi fericiți. E cineva care vrea să revină în viața voastră și o să se vadă, clar, o schimbare.

Capricorn: Poate găsiți o locuință la un preț bun și vă mutați fie în calitate de proprietar, fie de chiriaș. Se poate să reapară oportunitatea de a vă lua o mașină.

Vărsător: Aveți restanțe la serviciu și o să luați mai puțini bani la salariu dacă nu le terminați. Poate mai încercați o reacomodare într-un parteneriat de afaceri.

Pești: Poate e rândul vostru să împărțiți custodia copilului, să-l luați la voi, sau să vă schimbați tura că n-are cine să-l supravegheze. Achitați taxe, impozite, să vă ocupați și de reparații pe acasă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9803 secunde