HOROSCOP

149

Articole recomandate

Berbec: O să mai cumpărați câte ceva pentru casă, poate copiilor le pregătiți un program special pentru studiu și lecții online. E ceva de luat în discuție cu cineva apropiat.

Taur: Poate aveți de dat un examen, vă-nscrieți la niște cursuri ori trebuie să-i îndrumați pe copii, e o preocupare în sensul ăsta. Se poate să primiți ceva mai mulți bani pentru ce-ați lucrat pe perioada pandemiei.

Gemeni: O să atingeți un nivel superior de comunicare cu partenerul de cuplu și poate veți lua o decizie pe viață, să vă căsătoriți! O să vă asociați cu cineva ca să rezolvați probleme mai vechi.

Rac: Poate o să dedicați mai mult timp activităților cu copiii și-nvățați sau practicați un sport, faceți drumeții. Se poate să lucrați în paralel cu serviciul și să strângeți bani ca să plecați într-o vacanță.

Leu: Poate faceți cumva să vă-ntâlniți cu o rudă care vă poate ajuta la treabă, la un mutat sau să lucrați ceva în grădina. E posibil să fie mai mult de lucru.

Fecioară: O să vă luați înapoi niște bani și poate-o să plecați într-o plimbare la sfârșit de săptămână, nu prea departe de casă. Poate primiți un răspuns de la vreo instituție publică.

Balanță: Vin de undeva și în cazul vostru niște bani, poate mai aduce și partenerul de cuplu ceva, vreun supliment și o să vă reglați financiar. O să vă puteți pune în valoare prin ceva care se cere în momentul de față.

Scorpion: O să puteți pleca pe undeva, fie cu treabă, fie ca să luați o gură de aer și să vă recreați. Se pare c-o să rulați niște bani și o să puteți cumpăra ce-aveți nevoie pentru casă și familie.

Săgetător: E cineva care vine cu o ofertă de lucru și, dacă nu sunteți ocupați până peste cap cu alte treburi, poate acceptați. Se poate să luați o decizie referitoare la relația de cuplu și să vă cumpărați o locuință.

Capricorn: O să vă faceți timp pentru familie, poate alegeți și o variantă de vacanță dacă o să găsiți un loc în care să vă simțiți în siguranță. O să puteți obține aprobări și să avansați cu niște proiecte.

Vărsător: Poate mai reflectați asupra unei persoane cu care ați putea forma un cuplu și alegeți ce vă unește și construiți ca să fiți un cuplu. Se poate să fie o lună bănoasă pentru voi.

Pești: Poate vă încumetați să plecați pe undeva cu treabă că ați găsit de lucru și se plătește bine, dar să întrebați de condiții, să nu dați de altceva pe acolo. Poate reluați o activitate de plăcere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 05 Iunie 2020
Stire din Fun : Te pui cu vameșul român…
Miercuri, 03 Iunie 2020
Stire din Fun : Cu 50 de euro, ai rezolvat problema
Pagina a fost generata in 0.8337 secunde