HOROSCOP

155

Articole recomandate

Berbec: Poate ați găsit o metodă ingenioasă să lucrați de-acasă, vă reamenajati un spațiu de lucru și vă luați și aparatură performantă. Vă faceți un program în care să-i includeți și pe cei din familia lărgită.

Taur: O să mai puteți lucra în plus și să urmeze o perioadă bănoasă de luna viitoare-ncolo. A venit scadența și trebuie să scăpați de datorii, măcar treptat, dacă nu le puteți lichida pe toate odată.

Gemeni: Va trebui să reziliați contractul de muncă, să adăugați vreo clauză, să scoateți vreuna sau să vă duceți la alt serviciu. Încă mai aveți restanțe, morale, materiale de care ar fi bine să scăpați.

Rac: Relația cu partenerul de cuplu poate fi și mai bună dacă o să fiți și mai atenți la cerințele celuilalt - și e valabilă și reciproca! O să alegeți o destinație de vacanță care să vă relaxeze.

Leu: Vă gândiți bine de tot ce să faceți cu rata la bancă, s-o achitați acum sau s-o lăsați pentru toamnă, că poate s-o mai schimba ceva până atunci.

Fecioară: E bine să verificați actele, să vedeți dacă nu sunt expirate, c-o să vi se limiteze accesul și luați și amenzi. Poate vă puneți de acord cu un angajator să lucrați în condițiile voastre.

Balanță: Ați amânat mersul la un control medical, dar cât o să mai stați așa - ceva trebuie să faceți ca să vedeți care e situația. Se poate s-aveți de umblat după aprobări.

Scorpion: E cineva cu care o să intrați în competiție la slujbă și o să vă puneți mintea la contribuție să-i dați clasă persoanei. Poate-o să faceți niște reparații pe acasă, vă luați materiale.

Săgetător: Se pare că nu vreți să renunțați la ideea de căsătorie, poate-o amânați pe anul viitor ca să vină și prietenii, și rudele. O să mai reflectați, să vedeți cum se pot remedia lucruri importante.

Capricorn: Poate plecați pe undeva cu treabă, să rezolvați la fața locului lucruri pe care le-ați amânat de prin februarie. Se pare c-o să perfectați niște acte ca să vă puteți mișca.

Vărsător: Faceți investiții în locuință și o să căutați lucruri mai ieftine, ca să mai păstrați bani pentru vacanță. O să renunțați la un contract în defavoarea altuia.

Pești: Luați lecții de șoferie sau tot ceva tehnic vă interesează, poate vă luați și o mașină sau scuter, bicicletă, un skate. Sunt mari șanse să vă lansați într-o afacere profitabilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Iunie 2020
Stire din Fun : Cu 50 de euro, ai rezolvat problema
Marţi, 02 Iunie 2020
Stire din Fun : Așa rochie, așa reacție
Marţi, 02 Iunie 2020
Stire din Fun : Nevasta de polițist, senzație!
Pagina a fost generata in 0.6093 secunde