HOROSCOP

Luni, 01 Iunie 2020
146

Articole recomandate

Berbec: Aveți senzația că un partener de afaceri sau un coleg vă ascunde ceva și deveniți excesiv de prudent. Îi analizați fiecare cuvânt, fiecare gest, fiecare acțiune.

Taur: Sunteți atât de preocupat de planuri și strategii, încât pierdeți din vedere faptul că timpul zboară și nu mai aveți când să puneți în practică tot ce-ați "notat" pe hârtie. Aveți grijă însă să nu îi neglijați pe cei dragi.

Gemeni: De obicei comunicați excelent cu toată lumea, dar astăzi vă "agățați" de tot felul de amănunte și de informații lipsite de importanță. Mesajul dvs. nu are impactul dorit.

Rac: Dacă aveți convingerea că nu sunteți apreciat așa cum meritați, poate că a venit momentul să vă gândiți la un nou job sau, după caz, la o nouă iubire.

Leu: Dorința de a conduce vă determină să spuneți foarte apăsat tot ce gândiți și, dacă e cazul, să trageți sfori, astfel încât toate să se întâmple așa cum vă doriți.

Fecioară: Nu intrați în panică dacă vi se pare că relația sentimentală s-a împotmolit sau că partenerul s-a schimbat ori că nu vă mai iubește! Mâine veți gândi altfel!

Balanță: Vă doriți o seară liniștită în mijlocul familiei, dar s-ar putea să fiți desemnat să reprezentați firma la un eveniment important. Nu ratați această oportunitate!

Scorpion: Astăzi, intuiția vă poate ajuta să găsiți răspuns la multe întrebări care vă frământă, în special la cele care sunt legate de relația de cuplu. Pe plan profesional, vă așteaptă o zi bună, cu realizări ce se vor cuantifica financiar.

Săgetător: Faceți concesii prea mari persoanelor la care țineți, iar unele dintre ele vor încerca să profite de această generozitate. Ar fi bine să dați dovadă de mai multă fermitate.

Capricorn: E bine că opiniile dvs. contează, dar și mai bine este dacă aveți cât mai mulți aliați printre colegi. Astfel, vă veți impune mult mai ușor punctul de vedere și în fața șefilor.

Vărsător: Deciziile pe care le luați în aceste zile pot părea riscante, dar se vor dovedi a fi corecte, mai ales dacă privesc investiții financiare pe termen mediu și lung.

Pești: Dacă v-ați îndrăgostit de curând, s-ar putea ca prietenii să nu fie de acord cu noua dvs. relație, dar, uneori, e bine să țineți cont mai mult de ceea ce vă dictează inima.


Articole din aceeaşi secţiune

Marţi, 02 Iunie 2020
Stire din Fun : Așa rochie, așa reacție
Marţi, 02 Iunie 2020
Stire din Fun : Nevasta de polițist, senzație!
Marţi, 02 Iunie 2020
Stire din Fun : Ce spun oamenii celebri despre sex
Luni, 01 Iunie 2020
Stire din Fun : Ce faci, dragă, ai înnebunit?
Sâmbătă, 30 Mai 2020
Stire din Fun : Femeile, la spovedit
Sâmbătă, 30 Mai 2020
Stire din Fun : Când școala nu-i chiar simplă
Pagina a fost generata in 0.2579 secunde