Horoscop

166

Articole recomandate

Berbec: Multe dintre relațiile către care îți îndrepți atenția sunt schimbate, dar acest proces va continua și este de lungă durată, așa că ar fi bine să iei lucrurile ca atare și să încerci să te adaptezi din mers.

Taur: Ai parte de o zi bogată în gânduri bune, care se pot concretiza în intenții și chiar planuri favorabile ție și celor apropiați.

Gemeni: Ai impresia că situațiile care te preocupă sunt într-o schimbare continuă și nu vei ajunge niciodată să controlezi mare lucru. Ai dreptate, dar numai parțial.

Rac: Te împaci cu anumite persoane, acceptând condițiile pe care acești oameni le impun pentru a avea o relație bună cu ei.

Leu: Unii dintre membrii familiei decid să schimbe planuri bătute deja în cuie, de comun acord, fără să te consulte. Înainte să te apuce nervii, gândește-te dacă nu cumva e mai bine așa.

Fecioară: Poți ajunge la o înțelegere cu toți cei din familie, fără eforturi speciale, doar fiind tu însuți, în varianta cea mai bună: cald și generos.

Balanță: Ești mai prietenos, pentru că așa vrei tu, și îți vezi viața în culori frumoase, semn că lucrurile pe care le faci acum îți prind bine. Cei din jur vor avea și ei de câștigat din asta, la un moment dat.

Scorpion: Ai ocazia să te scuturi de cele mai multe gânduri și intenții supărătoare, inclusiv de cele legate de o posibilă răzbunare pe oamenii care te-au nemulțumit în ultimul timp.

Săgetător: Te opui unei schimbări deosebit de necesare, doar pentru că îți va afecta stilul sau ritmul actual de viață. Ar trebui să iei în calcul beneficiile pe care le vor obține ceilalți.

Capricorn: Este posibil ca azi unele situații să fie instabile sau să evolueze altfel decât ai fi vrut, dar nu are rost să faci o tragedie din asta. Vei putea interveni mai bine, mai eficient, dacă vei fi mai îngăduitor.

Vărsător: Te alinți, crezând că numai așa vei reuși să îi convingi pe cei din jur că ești special și meriți un tratament pe măsură. S-ar putea să ai surpriza neplăcută să vezi că nu funcționează.

Pești: Este o zi mult mai senină decât cele dinainte și așa vei fi și tu, spre marea bucurie a celor dragi, cărora le-a lipsit foarte mult această latură a personalității tale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 30 Martie 2020
Stire din Fun : Făt-Frumos are planuri mărețe
Luni, 30 Martie 2020
Stire din Fun : Acești copii vor cadouri!
Luni, 30 Martie 2020
Stire din Fun : Orice rană se vindecă?
Sâmbătă, 28 Martie 2020
Stire din Fun : Prietenul la nevoie se cunoaște!
Sâmbătă, 28 Martie 2020
Stire din Fun : Câte găini o să vrea doamna?
Sâmbătă, 28 Martie 2020
Stire din Fun : Japonezul a rămas cu gura căscată!
Sâmbătă, 28 Martie 2020
Stire din Fun : Papagalul vorbește mai multe limbi!
Pagina a fost generata in 0.6791 secunde