HOROSCOP

167

Articole recomandate

Berbec: Procesul de selecție a prietenilor începe chiar astăzi, prin definirea unor noi repere. Cei care vor face parte din viața ta vor corespunde acestor repere. Ceilalți vor fi eliminați.

Taur: Relațiile cu toți cei din mediul de la serviciu vor trece prin transformări succesive. Poți avea o contribuție importantă la creșterea calității muncii tuturor.

Gemeni: Ești principalul responsabil pentru calitatea relațiilor cu toți cei din jur. Dacă sunt probleme, de orice fel, și vrei să le rezolvi, poți începe prin a căuta să vezi unde și cum ai greșit.

Rac: Relațiile de parteneriat vor fi principala ta sursă de stres sau de inspirație de-a lungul întregii zile, în funcție de alegerile pe care le-ai făcut și le vei face în continuare.

Leu: Vei începe să înțelegi de ce oamenii sunt mai importanți decât banii și de ce contează mai mult, pe termen lung, calitatea relațiilor cu cei din jur. E timpul marilor decizii.

Fecioară: Începi să acorzi mai multă atenție celor cu care trebuie să împarți anumite bunuri și să îți dai seama de ce este nevoie de mai multă generozitate în relația cu acei oameni.

Balanță: Ești invitat să îți redescoperi latura umanistă, care te apropie de oameni de tot felul, din toate mediile și din toate categoriile sociale.

Scorpion: Vei avea ocazia să intri în contact cu persoane care îți sunt superioare și te pot ajuta să progresezi pe mai multe planuri, inclusiv pe cel profesional.

Săgetător: Va trebui să treci la etapa următoare în relațiile cu familia, indiferent că îți convine sau nu. Stagnarea nu este posibilă, iar progresul depinde doar de tine.

Capricorn: Astăzi, intri într-o perioadă care va scoate la lumină calitățile tale sociale, cele care te ajută să te faci plăcut și căutat de ceilalți.

Vărsător: Este nevoie de o schimbare importantă de atitudine față de toți cei dragi. Este un proces de durată, dar benefic pentru toți cei implicați în aceste relații.

Pești: Începi să înțelegi de ce este foarte important să fii generos cu prietenii și cu rudele și ce poți construi frumos în viața ta dacă vei merge pe această cale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 25 Martie 2020
Stire din Fun : Sfântul Google le știe pe toate!
Miercuri, 25 Martie 2020
Stire din Fun : E petrecere în Rai!
Marţi, 24 Martie 2020
Stire din Fun : Acest tânăr este angajat!
Marţi, 24 Martie 2020
Stire din Fun : Cel mai greu le e la bâlbâiți
Marţi, 24 Martie 2020
Stire din Fun : În Rai este și ventilator!
Luni, 23 Martie 2020
Stire din Fun : Divorțul este iminent
Pagina a fost generata in 0.7831 secunde