HOROSCOP

212

Articole recomandate

Berbec: Ești cu ochii pe cei care pot ocupa un loc important în viața ta, care-ți pot deveni protectori sau prieteni. Experiențele recente te-ar putea determina să exagerezi cu pretențiile. 


Taur: Cauți partea frumoasă din relațiile cu cei dragi, ca să îți păstrezi încrederea în bunul mers al acestor relații. Sunt șanse mari să o și descoperi, dacă nu ai așteptări exagerate. 


Gemeni: Încerci să găsești o ieșire din strânsoarea obligațiilor pe care ți le-ai asumat, de voie sau de nevoie. Din păcate, nu există soluții ușoare sau simple pentru ceea ce te doare te tine acum. 


Rac: Te concentrezi pe muncă, dar ar fi bine să faci acest lucru cu multă bunăvoință, pentru ca eforturile pe care le depui să nu devină o povară greu de dus. 


Leu: Propria persoană este în centrul atenției în această perioadă, dar nu trebuie să uiți de rolul modelator esențial pe care îl au relațiile, de orice fel ar fi ele. 


Fecioară: Ești tentat să iei decizii dure, care să îți aducă imediat claritatea mult dorită în relațiile importante. Știi însă că relațiile sunt ca oamenii, când limpezi, când în ceață. 


Balanță: Te afli într-o etapă de confirmare a valorii personale pe care ai acumulat-o în ultimii ani. Dacă ai muncit cu seriozitate, acum culegi roade frumoase. 


Scorpion: Azi ai putea vedea doar lipsuri acolo unde un optimist vede oportunități de dezvoltare. Dacă e așa, poate ar fi bine să ceri ajutorul unui optimist. 


Săgetător: Îți poți construi o strategie foarte bună pentru a avea succes la un examen de mică importanță sau la o întâlnire pe care o consideri esențială. 


Capricorn: Ai ocazia să creionezi viitorul unor proiecte de care te ocupi acum, chiar și al celor care sunt doar în stadiul de idee. Este important să le ceri ajutorul celor care se pricep mai bine decât tine. 


Vărsător: Ești invitat să te ocupi de problemele intime, cele din familie sau cele strict personale, de care nu se poate ocupa nimeni altcineva. Este indicat să fii optimist, dacă vrei să iei decizii cu privire la acest domeniu. 


Pești: Ar fi bine să acorzi mai multă atenție relațiilor cu superiorii, fiindcă ei sunt cei care te pot ajuta să progresezi pe plan profesional. Pentru asta e însă nevoie de fapte remarcabile, nu de vorbe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 26 Februarie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Miercuri, 26 Februarie 2020
Stire din Fun : Ăștia-s buni de Top Management!
Marţi, 25 Februarie 2020
Stire din Fun : Naționalitatea lui Adam și Eva
Marţi, 25 Februarie 2020
Stire din Fun : Albinele sunt pașnice!
Pagina a fost generata in 0.7989 secunde