Horoscop

188

Articole recomandate

Berbec: Vei avea ocazia să vezi, în scurt timp, că realizarea cea mai importantă a momentului este faptul că îți poți evalua corect situația, că vezi clar cine sunt cei care fac parte cu adevărat din viața ta.


Taur: Te poți trezi cu un conflict interior acut între obligațiile de muncă și obligațiile față de cei dragi. Știi ce trebuie să alegi și o poți face și fără un stres atât de mare.


Gemeni: Există ceva neplăcut în mulțimea responsabilităților pe care ți 
e-ai asumat și ai vrea să scapi de unele dintre ele, acelea care sunt mai stresante.


Rac: Dacă nu te extinzi prea mult cu dorințele și solicitările personale, vei avea timp și energie ca să observi și ce ai de făcut pentru ca relațiile de parteneriat să meargă mai bine.


Leu: Ai impresia că ai pierdut o ocazie prețioasă de a pune la punct un apropiat, de a-i arăta care îi este locul, dar nu faci decât să îți pierzi timpul cu astfel de gânduri.


Fecioară: Gândul bun este astăzi mai timid, stă cuminte într-un colț, așteptând să îl descoperi. Este suficient să îți asiguri câteva momente de liniște interioară, ca să îl găsești.


Balanță: Ești interesat de o mai bună administrare a resurselor personale, o mai bună cheltuire a acestora. Este un lucru bun, dar trebuie să ții cont de faptul că nu se poate face peste noapte.


Scorpion: Ai acces la persoane care te apreciază, iar asta e bine pentru tine. Ca să poți profita de șansa aceasta, e necesar să nu strici totul cu pretenții exagerate.


Săgetător: Ești tentat să cauți în anturajul apropiat vinovați pentru tot ceea ce nu funcționează cum trebuie. Din păcate, nu îți folosește la nimic acest lucru.


Capricorn: Poți rămâne în relații bune cu superiorii, păstrându-ți, în același timp, și demnitatea intactă. Este suficient să te detașezi puțin de probleme și să înțelegi că ești mai mult decât funcția pe care o deții.


Vărsător: Ai impresia că relațiile cu cei dragi ar trebui să funcționeze de la sine și așa și este, dar numai în măsura în care investești atenție, timp sau alte resurse proprii.


Pești: Va trebui să fii foarte atent la mesajele pe care ți le transmit prietenii, mai ales în cazul în care le prezinți unele dintre problemele tale și ei vin cu idei, propuneri sau soluții.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
Stire din Fun : Clientul nostru, stăpânul nostru
Sâmbătă, 22 Februarie 2020
Stire din Fun : Căsătoria și divorțul în Rai
Sâmbătă, 22 Februarie 2020
Stire din Fun : Femeia nemulțumită
Sâmbătă, 22 Februarie 2020
Stire din Fun : La pescuit…
Pagina a fost generata in 0.8892 secunde