Horoscop

207

Articole recomandate

Berbec: Te bucuri de momente frumoase, așa cum ți le-ai dorit, pentru că ți-ai ascultat inima și acum culegi roadele acelor decizii inspirate.


Taur: E nevoie de ceva mai multă îngăduință față de apropiați pentru a obține cooperarea lor. Este adevărat că, poate, altădată nu era nevoie să o ceri, dar acum nu mai este necondiționată.


Gemeni: Există riscul să confunzi nevoia ta de regăsire cu dorința de a respinge anumite persoane din anturajul apropiat, doar pentru că asociezi cu aceste persoane unele dintre stările tale proaste.


Rac: Aștepți să fii invitat de cei dragi la diverse activități care au ca scop să vă petreceți cât mai mult timp împreună, dar nu ar strica să fii tu cel care ia inițiativa.


Leu: Este necesar să fii ceva mai generos ca să poți trece peste orice nemulțumire, mai ales în relația cu familia. E nevoie de liniștea pe care le-o poți oferi.


Fecioară: Îți cauți lucruri de făcut, ca să te menții ocupat și bine faci, mai ales că nici nu va trebui să cauți prea mult. O abordare mai optimistă a viitorului va da roade, în timp.


Balanță: Tu ești cel de la care poate pleca impulsul pentru pace sau pentru război, în funcție de cum vei alege să abordezi problemele pe care ți le fac alții.


Scorpion: Ar fi mai ușor pentru toți, dacă ai ajunge la o soluție de comun acord cu partenerii. Piedicile ar dispărea sau nu ți s-ar mai părea atât de greu de depășit, iar rezultatul va fi mulțumitor pentru toți.


Săgetător: Ai de învățat de la cei dragi lecții foarte prețioase despre sentimente, despre valoarea lor și locul pe care acestea ar trebui să îl ocupe și în viața ta.


Capricorn: Este o zi senină, pe care doar tu o poți înnegura cu preocupări triste, cum ar fi să ții cont de dorința de a le reproșa celorlalți tot ce nu e așa cum îți doreai.


Vărsător: Chiar dacă ți se pare greu, merită să faci efortul de a trece peste tot ce e trist și ai strâns în suflet. Așa vei avea o zi frumoasă, care te va revigora.


Pești: Beneficiezi de un context favorabil pentru revigorare, relaxare sau pentru a-ți aminti de bucuria jocului, în compania celor dragi sau a celor care au aceleași preocupări ca tine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Serviciile secrete ale țărilor lumii
Marţi, 28 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Al cui tată este cel mai rapid?
Luni, 27 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Doi studenți prinși cu iarbă…
Pagina a fost generata in 0.8688 secunde