HOROSCOP

Miercuri, 22 Ianuarie 2020
Berbec: Ți-ar fi de mare folos să fii deschis la idei noi, propuneri sau revizuiri ale unor evenimente din trecut care te-au supărat foarte tare. Ai de luat o decizie importantă și vei face alegerea corectă. 


Taur: Ți-ar prinde foarte bine să dai curs dorinței de a schimba ceva la serviciu, de a aborda altfel munca. Ai mare nevoie de o atmosferă calmă și revigorantă la locul de muncă. 


Gemeni: Trebuie să ieși din negura provocată de propriile gânduri negre de care ți-e din ce în ce mai greu să scapi. E greu, dar și necesar să faci asta. 


Rac: Este foarte important să îți prețuiești partenerii de orice fel, în special pe cel de cuplu. Este în interesul tău să investești în acest tip de relații. 


Leu: Vei avea mai mult de câștigat dacă vei accepta și părerile altora - de exemplu, ale celor din familie. Degeaba încerci să ții totul sub control, ar trebui să știi deja asta. 


Fecioară: Dacă vei face un efort sincer de a domoli gândurile pesimiste, vei observa și rezultate care te-ar putea surprinde foarte plăcut. 


Balanță: Ai mare nevoie de mai multe momente pe care să le petreci doar cu tine, ca să poți judeca limpede evenimentele recente și să îți respecți și valorile personale. 


Scorpion: Ești foarte atent la ideile care vin de la alții și bine faci. Te bazezi pe inspirație ca să știi ce să alegi din tot ce ajunge la tine ca sugestie sau propunere. 


Săgetător: Exagerezi o serie de nemulțumiri, poate și ca să acoperi alte probleme. De fapt, nu faci decât să fugi de anumite responsabilități, în special cele față de familie. 


Capricorn: Te poți retrage astăzi din toate situațiile care te stresează, dar te vei lipsi, în felul acesta, de beneficiile pe care le-ai putea obține și vei realiza acest lucru când e prea târziu. 


Vărsător: S-ar putea să aluneci, fără să îți dai seama, spre trecut. De acolo nimic nu arată frumos, nici prezentul și nici viitorul, pe care îl colorezi deja în tonuri întunecate. 


Pești: Ai nevoie de repere clare pentru a judeca bine ceea ce se petrece sub ochii tăi și a evita concluziile greșite. Astăzi, aparențele înșală grav.Articole din aceeaşi secţiune

Miercuri, 22 Ianuarie 2020
Miercuri, 22 Ianuarie 2020
Marţi, 21 Ianuarie 2020
Marţi, 21 Ianuarie 2020