Horoscop

204

Articole recomandate

Berbec: Poți trece peste toate nemulțumirile care se vor accentua astăzi, cu condiția să fii atent la propriile gânduri și emoții și să nu le dai mai multă importanță decât merită.


Taur: Este o zi interesantă, cu multe momente în care vei reuși să rezolvi cam tot ce ți-ai propus. Însă și iritarea va apărea din când în când, ca să strice totul.


Gemeni: Poți strica pentru mult timp de acum încolo una dintre cele mai importante relații. Te-ai văzut cu sacii în căruță și ai uitat cine te-a ajutat să îi pui acolo.


Rac: Vrei totul deodată și cu toate că știi că nu este posibil, insiști, fără să îți pese prea mult de consecințe. Acestea vor apărea fără să te întrebe pe tine dacă îți sunt pe plac sau nu.


Leu: E greu să reziști tentației de a arunca vina pentru ceea ce nu îți convine în prezent pe umerii altcuiva, de preferință ai cuiva care nu e de față și nu se poate apăra.


Fecioară: Există riscul ca o simplă indispoziție să pună stăpânire pe tine și să devină motivul unor complicații inutile, în special la locul de muncă sau în munca de rutină, de acasă.


Balanță: Poți să spui tot ce îți vine să spui, fără opreliști, sau poți gândi mai mult înainte de a deschide gura. Numai tu poți să îți strici imaginea, la fel cum numai tu o poți îmbunătăți.


Scorpion: E nevoie de un efort sincer de concentrare ca să nu deviezi de la subiect și să poți discuta despre lucruri concrete cu cei cu care te întâlnești în acest scop.


Săgetător: E nevoie de mai multă bunăvoință decât de obicei pentru a vedea bunele intenții ale unor apropiați și a le aprecia la adevărata lor valoare.


Capricorn: Te grăbești și astăzi graba strică orice treabă, mai ales pe cele importante, cum ar fi negocierile sau discuțiile cu miză mare, chiar și cele cu prietenii.


Vărsător: Dacă te vei concentra puțin, vei reuși să vezi că problemele din ultima vreme nu pot fi numite chiar probleme, ci sunt, mai degrabă, motivații pentru a nu mai amâna anumite schimbări.


Pești: Este o zi cu numeroase momente intense. Ar fi bine să fii pregătit pentru ele și să controlezi impulsurile care strică relații și îți fac viața mai grea.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Întrebări la un examen de angajare la CFR
Vineri, 17 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Iată cum poți bea bere gratis
Vineri, 17 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Cine mai este pe lista ursului?
Pagina a fost generata in 0.7762 secunde