HOROSCOP

217

Articole recomandate

Berbec: Este important să fii atent la propriile impulsuri, ca să vezi ce e adevărat și ce nu din mulțimea impresiilor care ți-au dat destule bătăi de cap în ultima vreme. 


Taur: Ești dornic de schimbare, mai ales în casă și în familie, dar ar trebui să fii atent să nu te păcălești singur crezând că, dacă schimbi oamenii, vei scăpa de anumite probleme. 


Gemeni: Primești propuneri, promisiuni, provocări de la prietenii mai vechi sau mai noi, dar trebuie să faci o selecție și să ceri un interval generos de gândire, înainte de a decide. 


Rac: Este bine să fii deschis cu cei dragi, să le vorbești cât poți tu de onest și să luați decizii împreună. Vei vedea și tu că, prin cooperare, lucrurile vor merge mult mai bine. 


Leu: Este suficient să domolești propriile impulsuri războinice și vei culege roadele imediat, mai ales în relațiile cu membrii familiei, vechiul tău teritoriu de război. 


Fecioară: Te concentrezi pe muncă și procedezi foarte bine. Este cel mai bun lucru pe care îl poți face acum, fiindcă ții cont de o dorință sinceră, a sufletului tău. 


Balanță: Ai tendința de a spune în prea puține cuvinte tot ce gândești, fiind convins că așa vei reuși să schimbi ceva în anturaj și cei din jur vor recepționa corect mesajul. 


Scorpion: Ai mai multă libertate de alegere decât de obicei și asta înseamnă că îți poți colora această zi în ce tonuri vrei - bineînțeles, ținând cont și de cei din jur. 


Săgetător: Contează foarte mult să îți păstrezi eleganța și delicatețea în orice situație, chiar și atunci când crezi că este momentul să devii dur și aspru. 


Capricorn: Este o zi agreabilă, în cea mai mare parte, dar situația poate degenera în orice moment, dacă nu vei fi atent la justa măsură, atât în fapte, cât și în vorbe. 


Vărsător: Poți primi mesaje deosebit de importante de la o persoană din anturajul apropiat, cineva care știe cu ce te confrunți și poate vedea mai bine decât tine soluțiile posibile. 


Pești: Ai de ales între a exprima tot ce îți trece prin cap și a face o selecție inteligentă și înțeleaptă a cuvintelor, care cere timp, e drept, dar va aduce rezultate diferite.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 16 Decembrie 2019
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Sâmbătă, 14 Decembrie 2019
Stire din Fun : Discuție în timpul unui proces
Sâmbătă, 14 Decembrie 2019
Stire din Fun : Secundul unui vas și-a îndeplinit misiunea!
Sâmbătă, 14 Decembrie 2019
Stire din Fun : Cu ce se mai laudă vameșii europeni?
Vineri, 13 Decembrie 2019
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Pagina a fost generata in 0.6493 secunde