HOROSCOP

172

Articole recomandate

Berbec: Există o tensiune în aer, care nu dispare nici măcar după ce îți vei recăpăta liniștea, prin metodele pe care le cunoști foarte bine. Tocmai de aceea, poți alege să o ignori… 


Taur: Ai ocazia de a schimba ceva ce nu îți convine la serviciu, mai ales în relația cu unul dintre superiori. Ar fi bine să te bazezi pe tine și pe schimbarea atitudinii tale. 


Gemeni: Există riscul să intri în conflict cu cei apropiați, fără să știi cum ai ajuns în această situație. Dacă ai fi mai atent, ai putea evita astfel de neplăceri. 


Rac: Constrângerile pe care le generează situația din familie te pot determina să nedreptățești pe cineva. Tot tu vei fi primul care va observa această nedreptate. 


Leu: Planurile unuia dintre prieteni sau ale unei rude se dovedesc a fi o piedică serioasă în calea unor bucurii pe care le dorești de mult timp. 


Fecioară: Îți folosești aproape toată puterea de concentrare ca să observi erorile partenerilor de orice fel, deși știi că nu îți folosește la nimic să faci acest lucru. 


Balanță: Știi că ești în stare de mai mult și de mai bine, dar ai de parcurs un drum lung până acolo. De aceea, nici nu are rost să te grăbești sau să te superi dacă te împiedici. 


Scorpion: Pot să apară, din senin, motive de conflict cu cei din anturajul apropiat. Sunt supărări mai vechi, lipsite de importanță, pe care ar fi bine să le tratezi ca atare. 


Săgetător: Ești ocupat cu ale tale și poate de aceea nici nu observi foarte bine ce e în jur - de exemplu, ce reacții vei provoca în anturajul apropiat cu replicile tale preferate, cele acide. 


Capricorn: Există o contradicție între intențiile tale și cele ale membrilor familiei și ar fi bine să te ocupi de această problemă, să nu crezi că ai rezolvat-o doar pentru că le-ai comunicat deciziile tale. 


Vărsător: Lipsurile de orice fel te preocupă mai mult decât de obicei, dar ar fi bine să le transformi în motivație pentru a acționa, nu în motiv de supărare. 


Pești: Pui accentul pe ceea ce vrei tu și pe ce îți place ție, dar și ceilalți pot face același lucru și așa se ajunge la conflicte gratuite, care îți înnegurează ziua…


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 15 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Vai, o sferă am pierdut-o…
Vineri, 15 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Pokerul este foarte popular…
Joi, 14 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Bancherul la croitorie…
Miercuri, 13 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Unele procese se rezolvă ușor…
Pagina a fost generata in 0.9076 secunde