HOROSCOP

211

Articole recomandate

Berbec: Sunt posibile unele episoade care nu îți vor fi pe plac, fie pentru că vei fi nevoit să faci eforturi care nu îți convin sau altceva, cumva împotriva voinței tale. 


Taur: Apar consecințe ale unor decizii luate în mare grabă, pe ultima sută de metri. Pot avea legătură cu munca sau cu starea ta de sănătate. 


Gemeni: Neplăcerile pe care le trăiești astăzi vin din trecut, din alegerile tale, cele care au avut la bază prea mult egoism sau mofturi de moment, la care nu ai vrut să renunți. 


Rac: Ar fi de dorit să nu amesteci prezentul cu trecutul, în special în relația cu partenerii de cursă lungă, de exemplu în cuplu, acolo unde poate să apară și o mică furtună. 


Leu: Ești cu gândul tot la problemele de nerezolvat, în acest moment, deși știi că nu îți folosește la nimic. Cei din jur nu vor aprecia aceste preocupări care le umbresc și lor ziua. 


Fecioară: S-ar putea să te simți ceva mai liber astăzi, dar să apară o teamă din cauza unor amintiri neplăcute sau a unor situații care derivă din trecut. 


Balanță: Te pot supăra unii dintre cei care fac parte din anturajul tău apropiat, dar numai tu decizi ce vei face cu aceste supărări, le ignori sau te transformi într-o sursă de stres. 


Scorpion: Problemele zilei vin din trecut și ar fi bine să le tratezi ca atare, cu diplomație și bunăvoință. Este posibil ca unii apropiați să devină insistenți, dar ai dreptul de a decide ce discuți și ce nu. 


Săgetător: Va trebui să suporți consecințele unor alegeri greșite care ți-au diminuat autoritatea asupra membrilor familiei și i-au îndepărtat pe aceștia. De tine depinde cum vei reuși să îi reapropii. 


Capricorn: Pot să apară neplăceri din partea unor persoane cu autoritate sau care au puterea de a decide, iar deciziile lor se reflectă și în existența ta. 


Vărsător: Se pot desface cele mai complicate noduri legate în trecut, cele care îți complicau relația cu persoanele dragi. Procesul nu e plăcut, dar rezultatele, da. 


Pești: Este posibil să fii nevoit să suporți consecințele unor alegeri greșite, pe care le-ai făcut fără să stai prea mult pe gânduri, doar pentru că așa ai vrut tu, în acel moment.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 08 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Sergentul nu vorbește pe ocolite!
Miercuri, 06 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Într-o seară cu lună plină…
Pagina a fost generata in 0.8198 secunde