Horoscop

117

Articole recomandate

Berbec: Poate că nu e chiar atât de neplăcut și nici atât de greu ceea ce ai de făcut la serviciu. Ai nevoie doar de ceva mai multă bunăvoință față de tine și toți cei implicați.
Taur: Poate că multe situații nu îți sunt pe plac, dar nu îți folosește la nimic să te încarci cu toate și să încerci să le rezolvi singur, fără ajutor.


Gemeni: Dacă nu încerci să faci lumină în problemele sufletești pe care le tot acumulezi de ceva timp, nu vei face decât să le lași să ia proporții și să te macine.


Rac: Sunt posibile neplăceri provocate de unul dintre parteneri, poate chiar cel de cuplu, dar nu are rost să le amplifici doar pentru că sunt legate de o persoană în care ai încredere.


Leu: Unele probleme te pot stresa mai mult decât altădată, poate pentru că le credeai rezolvate și ele se tot ramifică, de la o zi la alta.


Fecioară: Contează foarte mult să păstrezi măsura în tot ce faci, dar și în atenția pe care o acorzi propriilor emoții și sentimente, mai ales celor negative.


Balanță: Este important să îți păstrezi tonusul fizic și pe cel psihic și să eviți conflictele, ca să faci față onorabil situațiilor neplăcute.


Scorpion: Poți confunda dorința de a te elibera de anumite obligații cu o aspirație mai profundă și mai importantă, aceea de a-ți schimba viața în mai multe domenii.


Săgetător: Există posibilitatea să apară neînțelegeri multe și mărunte, toate provocate de tendința ta de a spune numai frânturi de adevăr și de a aștepta să culegi informații de la ceilalți.


Capricorn: Este o zi importantă pentru armonia din familie, dar și pentru cea din echipa de la locul de muncă. Te bucuri de respectul celorlalți și asta contează foarte mult.


Vărsător: Este destul de dificil să reziști tentației de a-i considera vinovați pe cei din jur pentru tensiunile care apar astăzi, dar merită să faci acest efort.


Pești: S-ar putea să fii și tu surprins de propriile reacții, pe care le vezi exact așa cum sunt, exagerate și nedrepte. Ai ocazia să repari astăzi ceea ce se poate repara.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 10 Octombrie 2019
Stire din Fun : Primul ajutor la vânătoare
Joi, 10 Octombrie 2019
Stire din Fun : Punkerul și bătrânul din autobuz
Miercuri, 09 Octombrie 2019
Stire din Fun : Criza de carne
Miercuri, 09 Octombrie 2019
Stire din Fun : Femeile și patrula de poliție
Marţi, 08 Octombrie 2019
Stire din Fun : Dragostea imensă și dovada de iubire
Pagina a fost generata in 0.92 secunde