Horoscop

197

Articole recomandate

Berbec: Astăzi poți mobiliza resurse interioare pe care nu le folosești întotdeauna, poate și pentru că nu ai suficientă încredere în tine și în posibilitățile tale.

Taur: Pot să apară complicații la locul de muncă, poate și pe fondul unor probleme de sănătate. Este doar începutul, așa că ar fi bine să te înarmezi cu răbdare și mult calm.

Gemeni: Te simți capabil să răstorni munții, dar nu te ocupi de cele mai delicate probleme – de exemplu, cele din familie, care sunt pe punctul de a răbufni.

Rac: Ar fi bine să mobilizezi cele mai bune intenții, întreaga ta bunăvoință și toată maturitatea de care ești în stare, ca să îți păstrezi relațiile de parteneriat intacte.

Leu: Te vei mobiliza la maximum pentru a rezolva problemele financiare, dar trebuie să știi că nu vei reuși să faci acest lucru prin aceleași metode și pe aceleași căi ca până acum.

Fecioară: Ai curajul și voința necesară pentru a evalua corect necesitățile de orice fel, începând cu cele financiare. Așa vei reuși să îți reglezi corect și relațiile importante.

Balanță: Este bine să fii foarte prudent în timpul deplasărilor, de orice fel ar fi ele, dar și atent la ceea ce spui, cui te adresezi și ce consecințe pot să apară.

Scorpion: Încep să se închidă unele uși la care ai bătut de multe ori, dar se vor deschide altele. Chiar dacă nu mai ai acces neîngrădit la anumite persoane, nu ai de ce să te descurajezi.

Săgetător: Relațiile cu familia intră pe un nou făgaș, pe care nu îl poți controla, oricât de mult ai încerca. Chiar de astăzi vei observa că este necesară o altfel de abordare.

Capricorn: Poate se potrivește cu planurile tale, poate nu, dar vei simți nevoia să te afirmi, să ieși din mulțime, să faci gesturi speciale pentru a te face remarcat.

Vărsător: Relațiile cu cei dragi, dar și felul în care îți evaluezi propria viață, pot deveni o sursă de probleme acute, care nu mai suportă amânare.

Pești: Este o zi de explozie, în care poți avea reacții exagerate la orice, în special la gesturile pe care nu le înțelegi, venite din partea rudelor sau unora dintre prieteni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3853 secunde