Horoscop

184

Articole recomandate

Berbec: Poate fi o zi în care să nu-ți găsești locul nici la muncă, nici acasă, dar, dacă vei trece peste aceste senzații de moment, vei înțelege că disconfortul este aparent.

Taur: Te grăbești să judeci anumite gesturi și cuvinte ale superiorilor sau colegilor cu asprime, deși s-ar putea să nu aibă deloc legătură cu tine. Fii mai empatic și încearcă să te ții cât mai energic.

Gemeni: Cei dragi au nevoie de tine, nu de o ipostază plăcută, de o imagine falsă pe care încerci să le-o bagi în cap cu orice ocazie. Renunță la mască și la prefăcătorii măcar în preajma lor!

Rac: Este posibil să experimentezi diferite stări sufletești, mare parte dintre ele negative și să cauți explicații pentru ele. Este doar o mare pierdere de timp.

Leu: S-ar putea să-ți fie mai greu decât de obicei să te ocupi chiar și de treburile de rutină, cele care îți dau încrederea că te afli la locul potrivit. Se recomandă un plus de concentrare.

Fecioară: Lucrezi prost cu informațiile întreaga zi și bine ar fi să lași aceste preocupări pe altădată, când vei avea mintea mai limpede și judecata ta va fi dreaptă.

Balanță: Ar fi de dorit să asculți ce au de spus partenerii de orice fel, ca să eviți escaladarea unor conflicte care oricum nu duc la nimic bun.

Scorpion: Este o zi în care lucrurile nu prea merg, iar dacă merg, solicită un efort mai mare decât de obicei. Asta s-ar putea să te enerveze suficient cât să te consumi foarte mult.

Săgetător: Îți faci cam multe iluzii legate de bani și alte resurse și aluneci ușor, fără să îți dai seama, spre a considera adevărate doar propriile gânduri, dorințe și intenții.

Capricorn: Privești cu teamă, din nou, spre rezervele financiare, și ți se pare că numai acumulând din ce în ce mai mult vei reuși să te pui la adăpost de viitoare probleme.

Vărsător: Este foarte important să fii mai atent la propria persoană, la echilibrul tău interior și la motivele de bucurie pe care le poți descoperi în propria viață.

Pești: La finalul acestei zile, te-ai putea simți epuizat, fără să fi făcut mare lucru, dacă vei alege să insiști pe probleme pe care nu ai reușit să le rezolvi, doar pentru că refuzi colaborarea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Mai 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5375 secunde