Horoscop

200

Articole recomandate

Berbec: Se anunță noutăți legate de cei dragi sau de pasiunile tale de timp liber, cele care scot la lumină laturi necunoscute ale personalității tale. Găsește un nou hobby pe care să îl practici cu plăcere.

Taur: Ceva se schimbă în cercul de prieteni și te atrage și pe tine ideea de a trăi altfel, o viață mai senină, fără poveri inutile și relații stricate de orgoliu.

Gemeni: Ai mare nevoie să te eliberezi de griji, temeri și altele asemenea, ca să îți poți folosi resursele proprii și pentru alte aspecte ale vieții tale - de exemplu, cele bune și frumoase.

Rac: Poți vedea clar care sunt neajunsurile cu care te confrunți la muncă, ce a dus la unele probleme de sănătate și asta înseamnă că ai ocazia să faci mai mulți pași înainte.

Leu: Întregul context te invită să lași în urmă cele mai mari neîmpliniri și tot cortegiul de supărări generat de acestea. Nu ai nevoie de ele pentru a-ți construi viitorul.

Fecioară: Poți să dai la o parte, într-o clipă, toate nemulțumirile pe care le-ai strâns și să alegi o abordare constructivă, în special în relațiile importante.

Balanță: Ești pregătit pentru o schimbare profundă a propriei vieți, una care să țină cont de nevoile tale reale, nu doar de cele materiale, financiare.

Scorpion: Vrei să te pui la adăpost, să eviți lipsurile de orice fel, mai ales pe cele financiare. Problema e că nu toți cei care au legătură cu aceste chestiuni sunt de aceeași părere.

Săgetător: Se schimbă situația sub ochii tăi și există riscul să nu vezi nimic din tot acest proces, doar pentru că preferi o singură variantă, cu o anumită finalitate.

Capricorn: Este important să fii atent la mediu, dar la fel de mult contează să te exprimi clar, concis și să respecți și părerile celor cu care nu ești de acord. Ai dreptate în multe situații și duci discuțiile acolo unde vrei.

Vărsător: Te bucuri de noutățile care apar acum și care te îndeamnă la schimbare pe plan profesional și nu numai. Pesimismul îți dă însă târcoale.

Pești: Ai acum ocazia de a schimba ceea ce nu e cum trebuie în viața ta sau, cel puțin, de a iniția acele schimbări de care crezi că ai nevoie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Mai 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3633 secunde