HOROSCOP

Luni, 24 Iunie 2019
197

Articole recomandate

Berbec: Dorința de a conduce vă determină să spuneți foarte apăsat tot ce gândiți și, dacă e cazul, să trageți sfori, astfel încât toate să se întâmple așa cum vă doriți.


Taur: Dacă aveți convingerea că nu sunteți apreciat așa cum meritați, poate că a venit momentul să vă gândiți la un nou job sau, după caz, la o nouă iubire.


Gemeni: De obicei comunicați excelent cu toată lumea, dar astăzi vă "agățați" de tot felul de amănunte și de informații lipsite de importanță. Mesajul dvs. nu are impactul dorit.


Rac: Sunteți atât de preocupat de planuri și strategii, încât pierdeți din vedere faptul că timpul zboară și nu mai aveți când să puneți în practică tot ce-ați "notat" pe hârtie. Aveți grijă însă să nu îi neglijați pe cei dragi.


Leu: Aveți senzația că un partener de afaceri sau un coleg vă ascunde ceva și deveniți excesiv de prudent. Îi analizați fiecare cuvânt, fiecare gest, fiecare acțiune.


Fecioară: Nu intrați în panică dacă vi se pare că relația sentimentală s-a împotmolit sau că partenerul s-a schimbat ori că nu vă mai iubește! Mâine veți gândi altfel.


Balanță: Faceți concesii prea mari persoanelor la care țineți, iar unele dintre ele vor încerca să profite de această generozitate. Ar fi bine să dați dovadă de mai multă fermitate.


Scorpion: Astăzi, intuiția vă poate ajuta să găsiți răspuns la multe întrebări care vă frământă, în special la cele care sunt legate de relația de cuplu. Pe plan profesional, vă așteaptă o zi bună, cu realizări ce se vor cuantifica financiar.


Săgetător: Vă doriți o seară liniștită în mijlocul familiei, dar s-ar putea să fiți desemnat să reprezentați firma la un eveniment important. Nu ratați această oportunitate!


Capricorn: Dacă v-ați îndrăgostit de curând, s-ar putea ca prietenii să nu fie de acord cu noua dvs. relație, dar, uneori, e bine să țineți cont mai mult de ceea ce vă dictează inima.


Vărsător: Deciziile pe care le luați în aceste zile pot părea riscante, dar se vor dovedi a fi corecte, mai ales dacă privesc investiții financiare pe termen mediu și lung.


Pești: E bine că opiniile dvs. contează, dar și mai bine este dacă aveți cât mai mulți aliați printre colegi. Astfel, vă veți impune mult mai ușor punctul de vedere și în fața șefilor.Articole din aceeaşi secţiune

Marţi, 25 Iunie 2019
Stire din Fun : Caritatea în viziunea avocatului
Marţi, 25 Iunie 2019
Stire din Fun : Când femeia își ia zi liberă…
Luni, 24 Iunie 2019
Stire din Fun : Gospodina, parchetul și crima
Vineri, 21 Iunie 2019
Stire din Fun : Tânăr cu facultate, caut de lucru!
Pagina a fost generata in 0.2495 secunde