HOROSCOP

344
HOROSCOP - horo-1551825840.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ți-ai pus toată baza pe cineva apropiat, dar acesta cam dă bir cu fugiții fix atunci când aveai mai mare nevoie de el. Nu prea mai ai ce face, iar o ceartă te-ar seca de energie, ar fi inutil să pierzi timpul. E nevoie de tine în treaba asta și acum chiar nu poți renunța. 


Taur: Ești singur într-un moment de răscruce, dar asta nu pare să te descurajeze să mergi până la capăt, până vei reuși. Nimeni și nimic nu te descurajează, pentru că știi cine ești și ceea ce dorești de la viață. 


Gemeni: Pare a fi imposibil, dar vei reuși să te descurci cu toate noile responsabilități date de șef. Nu te pierde cu firea, nu te panica, pentru că oricum totul va fi bine. 


Rac: Afli din altă parte ce s-a spus despre tine, iar asta te deranjează peste măsură, mai ales că părerea asta e din partea unei cunoștințe pe care o apreciai foarte mult. E foarte bine să te exteriorizezi. 


Leu: Lasă regretele deoparte, nu mai poți schimba nimic din ceea ce ai spus și ai făcut. A durut pe toată lumea. Așteaptă să se liniștească lucrurile de la sine, într-un ritm lent. 


Fecioară: Îți reproșezi deseori încrederea pe care o investești în oameni, dar nu ai de ce să-ți faci probleme și nici alte gânduri negative. La mijloc nu este decât o neînțelegere destul de mare care va fi rezolvată doar dacă va exista dorință și comunicare. 


Balanță: Au loc divergențe cu anumite persoane de la care ai avut așteptări mari. Ți se vor aduce acuze serioase. Dar astrele te sfătuiesc să fii calm și să nu răbufnești! 


Scorpion: Prietenii apelează la tine pentru un sfat. Unii îți vor spune fiecare situație dificilă prin care trec. Ascultă, simte, înțelege! Evită judecata, căci nu ești în locul persoanei în cauză. 


Săgetător: Nu te-ai lăsat doborât de nimic până acum. Situația prezentă îți pune capac și nu știi cum să te descurci. Cel mai bine ar fi să te ridici de unul singur din durere, să te scuturi de praful suferinței și să pornești pe un alt drum. 


Capricorn: Nici nu mai știi de cât nu te-ai mai simțit atât de ușor. A durat ceva până să se afle adevărul despre cine a vorbit în numele tău, cine a dorit să-ți facă rău la serviciu. 


Vărsător: Ai plecat fără regrete de lângă omul care nu-ți mai oferea liniște, bucurie, fericire și iubire. A fost decizia care a smuls din tine, dar chiar a trebuit să faci asta pentru a nu mai da naștere la și mai multe lacrimi, suferință și neputință. 


Pești: Dorința ta produce suferința celor din jur. Va trebui să decizi ce vrei, dar și ce anume primează pentru tine în acest moment. Decizia cea mai bună este cea care te face să fii liniștit, împăcat și fericit pe deplin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 04 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 01 Martie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 26 Februarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 22 Februarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Februarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 05 Februarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 02 Februarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 15 Ianuarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 14 Ianuarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 10 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.1151 secunde