X
X
Mai multe ştiri online:

Horoscop

Ştire online publicată Miercuri, 19 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: E posibil să luați un supliment salarial, primă de Crăciun sau bonusuri care să vă prindă tocmai bine în perioada asta. Prezența cuiva o să vă dea idei și o să puteți lansa un nou proiect de succes.

Taur: E cineva care vă face curte și speră să petreceți Revelionul împreună, deși sunt cam slabe speranțe. Pe de altă parte, nu e timpul de o decizie radicală.

Gemeni: Veți primi un telefon din partea unor persoane aflate la depărtare, cărora le duceți dorul. O serie de lucruri vă vor lua pe nepregătite și va trebui să analizați atent în perspectivă.

Rac: O nouă provocare de a lucra la ceva care v-ar aduce bani și idei bune de afaceri. O să vă întâlniți cu niște oameni ca să dezbateți un subiect legat de un contract pe care l-ați putea semna de luna viitoare.

Leu: E posibil ca partenerul de cuplu să vină cu o altă propunere de petrecut Revelionul, iar acest lucru să vă deruteze un pic. Țineți cont și de părerea sa și veți avea de câștigat.

Fecioară: Primiți o invitație în oraș, diseară. Persoana iubită are să vă dea vești noi, dar costisitoare. Poate primiți confirmarea de plecare în străinătate.

Balanță: Vi se prezintă o afacere care v-ar aduce bani frumoși, de anul viitor, și o să negociați. Căutați și o echipă care să țină pasul cu voi, să se lege frumos lucrurile.

Scorpion: Vă alegeți cu niște bani care să vă motiveze să lucrați în continuare în combinația respectivă. Faceți și mici economii, pentru că problemele medicale vă tot dau târcoale.

Săgetător: Se poate să treacă diseară un prieten pe la voi și să faceți planuri pentru o vacanță binemeritată. Alegeți cu atenție destinația, în funcție de ce aveți disponibil în cont.

Capricorn: Sunteți talentați, inspirați, iar toate aceste calități sunt bine puse în valoare de către șefii dvs. E foarte posibil să fiți avansat, un lucru bine meritat de altfel.

Vărsător: Se lasă cu musafiri, pot fi niște rude care vor petrece Crăciunul cu voi, după care vă puteți duce și voi la ei de Revelion.

Pești: Omul în care v-ați pus mari speranțe sosește și aveți toate șansele să finalizați un proiect mai vechi. O să vă îngrijiți de bunăstarea familiei, să folosiți cu cap banii, să nu rămâneți cu restanțe, pentru că vreți să pășiți cu dreptul în noul an.

Distribuie :

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4452 secunde