Horoscop

250
Horoscop - horoscop-1545144406.jpg

Articole recomandate

Berbec: E posibil să luați un supliment salarial, primă de Crăciun sau bonusuri care să vă prindă tocmai bine în perioada asta. Prezența cuiva o să vă dea idei și o să puteți lansa un nou proiect de succes.

Taur: E cineva care vă face curte și speră să petreceți Revelionul împreună, deși sunt cam slabe speranțe. Pe de altă parte, nu e timpul de o decizie radicală.

Gemeni: Veți primi un telefon din partea unor persoane aflate la depărtare, cărora le duceți dorul. O serie de lucruri vă vor lua pe nepregătite și va trebui să analizați atent în perspectivă.

Rac: O nouă provocare de a lucra la ceva care v-ar aduce bani și idei bune de afaceri. O să vă întâlniți cu niște oameni ca să dezbateți un subiect legat de un contract pe care l-ați putea semna de luna viitoare.

Leu: E posibil ca partenerul de cuplu să vină cu o altă propunere de petrecut Revelionul, iar acest lucru să vă deruteze un pic. Țineți cont și de părerea sa și veți avea de câștigat.

Fecioară: Primiți o invitație în oraș, diseară. Persoana iubită are să vă dea vești noi, dar costisitoare. Poate primiți confirmarea de plecare în străinătate.

Balanță: Vi se prezintă o afacere care v-ar aduce bani frumoși, de anul viitor, și o să negociați. Căutați și o echipă care să țină pasul cu voi, să se lege frumos lucrurile.

Scorpion: Vă alegeți cu niște bani care să vă motiveze să lucrați în continuare în combinația respectivă. Faceți și mici economii, pentru că problemele medicale vă tot dau târcoale.

Săgetător: Se poate să treacă diseară un prieten pe la voi și să faceți planuri pentru o vacanță binemeritată. Alegeți cu atenție destinația, în funcție de ce aveți disponibil în cont.

Capricorn: Sunteți talentați, inspirați, iar toate aceste calități sunt bine puse în valoare de către șefii dvs. E foarte posibil să fiți avansat, un lucru bine meritat de altfel.

Vărsător: Se lasă cu musafiri, pot fi niște rude care vor petrece Crăciunul cu voi, după care vă puteți duce și voi la ei de Revelion.

Pești: Omul în care v-ați pus mari speranțe sosește și aveți toate șansele să finalizați un proiect mai vechi. O să vă îngrijiți de bunăstarea familiei, să folosiți cu cap banii, să nu rămâneți cu restanțe, pentru că vreți să pășiți cu dreptul în noul an.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 17 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 13 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 12 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 11 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 10 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 07 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 2.0977 secunde