Horoscop

228
Horoscop - horoscop-1544537642.jpg

Articole recomandate

Berbec: Multitudinea de idei bune de care dați dovadă astăzi vă ajută mult în afaceri. Planurile în privința unei noi investiții se vor concretiza în scurt timp și vă vor aduce beneficii de amploare, în special financiare.

Taur: Vă aflați într-un mediu ceva mai agitat în această perioadă premergătoare sărbătorilor, în care se spun cuvinte dure, unde certurile sunt gata să izbucnească de la orice. Dați dovadă de toleranță, situația nu este chiar atât de neagră precum pare.

Gemeni: Aveți multe probleme de rezolvat și ar fi bine să vă organizați cât mai riguros, ca să nu vă consumați energia inutil. Deși sunteți o fire practică și astăzi aveți un randament bun, vă sfătuim să nu refuzați ajutorul care vi se oferă.

Rac: Sunteți în formă de zile mari, iar relațiile cu cei din jur decurg fără probleme. Aveți mari șanse de reușită în toate activitățile legate de cămin și în societate. Se anunță o zi bună.

Leu: În prima parte a zilei, vă simțiți în stare să mutați munții din loc. Conservați-vă energia dacă vreți să nu aveți surprize neplăcute! Asta pentru că spre seară se anunță distracție maximă.

Fecioară: Vă simțiți plin de energie și în stare de mari eforturi fizice. Vă sfătuim să nu vă supraestimați capacitatea de efort, pentru că riscați să aveți probleme de sănătate.

Balanță: Vă plângeți în fața unei persoane care impune prestanță și respect prin faima sa sau prin superioritatea sa într-un domeniu pe care nu îl stăpâniți încă. Încercați să furați meseria de la cei care știu ce fac.

Scorpion: Se pare că aveți dificultăți materiale, dar aveți un randament excelent în activitățile intelectuale. Este o zi favorabilă studiului, proiectelor de viitor, comunicării, dar și relațiilor de prietenie.

Săgetător: Mare atenție până unde întindeți coarda în cazul unui conflict ce poate denatura în reacții agresive, periculoase. Puteți avea o confruntare acerbă cu o persoană care nu vă prea simpatizează.

Capricorn: Savurați liniștea care s-a instalat peste viața dumneavoastră. Sunteți calm, răbdător, vă comportați ca un om înțelept și deveniți treptat model pentru cei din jur.

Vărsător: Se ivește o ocazie să descoperiți oameni cu aceleași idealuri, care urmează aceeași direcție ca dumneavoastră. Veți avea multe de împărțit.

Pești: Aveți mari rezerve dacă să vă implicați sau nu în proiecte noi, mai ales că aveți impresia că în spate se ascunde ceva neplăcut. Precauție! Acesta este cuvântul de care să țineți seamă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 10 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 07 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 06 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 13 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.431 secunde