Horoscop

262
Horoscop - horoscop-1544445395.jpg

Articole recomandate

Berbec: Situația materială se va îmbunătăți într-o oarecare măsură. Vei primi oferte de colaborare care se vor dovedi cât se poate de avantajoase. Propunerile pe care le vei primi vor trebui studiate cu atenție.

Taur: Ai dori să-ți îmbunătățești viața, dar pentru asta ar trebui să faci unele compromisuri. Poți încerca și vei vedea că nu este chiar așa de greu. Situația financiară se află într-un echilibru destul de fragil.

Gemeni: Ai tendința de a te implica în activități dintre cele mai diverse, dar, deși energia fizică nu îți lipsește, ar fi bine să o iei mai încetișor. Oricum, va trebui să fii ceva mai atent, deoarece ați putea rămâne lesne fără bani.

Rac: Dorința de a te implica în activități mai deosebite te poate aduce în situația de a-ți asuma riscuri inutile. Încearcă să fii mai ponderat, altfel vei face greșeli ce te vor costa mult în viitorul apropiat.

Leu: Unele activități pe care le-ai considerat finalizate se vor dovedi a nu fi soluția ideală, motiv pentru care va trebui să revii asupra lor. Poți semna acte financiar-contabile sau diferite contracte.

Fecioară: Interesul pentru chestiunile financiare va fi foarte mare și în acest interval și te va ține cu sufletul la gură. Colaborările cu cei din jur îți vor ridica unele probleme, așa că fii prevăzător. Relația cu partenerul de viață se va ameliora.

Balanță: Inspirația de care dai dovadă în această perioadă te va ajuta să rezolvi unele probleme apărute în ultimul timp. Vei avea unele discuții cu colegii de serviciu și ar fi bine să îi asculți.

Scorpion: Nu vor lipsi ocaziile de a-ți petrece timpul liber într-un mod plăcut, în compania prietenilor, ceea ce îți va permite să te relaxezi. Un proiect mai vechi ar putea fi pus în practică, ocazie cu care vei avea posibilitatea de a câștiga o sumă de bani.

Săgetător: Pe acasă va fi multă zarvă, din cauza unor probleme apărute pe neașteptate. Nu te feri să îți expui ideile, deoarece se pare că vei avea succes. Vor exista cheltuieli în compania prietenilor, dar vei avea și ceva câștiguri.

Capricorn: Ar fi de dorit să nu dai curs pornirilor impulsive, deoarece relația ta cu cei din jur, dar mai ales cu cei apropiați s-ar putea deteriora. În continuare, te preocupă relația cu persoana iubită.

Vărsător: Un contract avantajos ar putea fi semnat în prima parte a zilei. Este posibil să te asociezi în muncă sau în afaceri. Totuși, nu este momentul să îți asumi riscuri.

Pești: Eficiența ta în chestiunile practice nu poate fi contestată, dar, dacă ai mai asculta și sfaturile celor din jur vei sesiza o îmbunătățire imensă în ceea ce privește sumele de bani care îți intră în cont.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 07 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 06 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 13 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 12 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5232 secunde