Horoscop

243
Horoscop - horoscop-1543327101.jpg

Articole recomandate

Berbec: Zi prielnică pentru ieșiri cu prietenii. Aveți posibilitatea să rezolvați ușor ușor problemele familiale. Vi se conturează un plan de afaceri eficient, la care vă gândiți de multă vreme. 


Taur: Partenerul de viață vă impresionează cu un cadou la care nu vă așteptați. Ascultați-vă intuiția! Atenție mare la secretele pe care le dezvăluiți prietenilor. Nu toți sunt ceea ce par.


Gemeni: Colegii de serviciu și partenerul de viață vă apreciază pentru dorința de schimbare. Asta pentru că este exact ce sperau să vadă. Azi aveți spor în tot ce faceți.  


Rac: Intenționați să vă implicați mai mult în treburile casei, iar partenerul de viață este încântat. Relațiile cu cei din jur sunt foarte bune și puteți să încheiați contracte care să vă aducă profit. 


Leu: Aveți o capacitate de comunicare foarte bună și rezolvați mai ușor toate problemele. Puteți face planuri de viitor, pentru că aveți idei excelente. Negativismul a dispărut și parcă vă simțiți în putere. 


Fecioară: Puteți rezolva o problemă financiară care vă frământă de multă vreme. S-ar putea ca dimineață să vi se propună o colaborare. Nu e rău, dar atenție mare la detalii.


Balanță: Este o zi destul de dificilă, în care aveți multe de rezolvat. Principala problemă s-ar putea să fie de natură financiară, dar nu e cazul să vă faceți griji. Orice om mai trece și prin astfel de momente. 


Scorpion: Dimineața sunteți hotărât să faceți câteva schimbări în cămin. Încercați să nu vă susțineți opiniile cu încăpățânare, deoarece partenerul de viață percepe totul ca pe o încălcare a granițelor personale. 


Săgetător: Aveți șanse de reușită în orice domeniu, mai ales la examene. Relațiile sentimentale merg bine. Fiți mai atent la problemele partenerului de viață! Nici el nu trebuie neglijat. 


Capricorn: Un prieten vă dă de gândit, sfătuindu-vă să vă temperați dorința de a câștiga bani cu orice preț. În viață, nu totul se rezumă la bogății.


Vărsător: Simțul practic și dorința de schimbare vă ajută să intrați în afaceri. S-ar putea ca un prieten să vă propună o colaborare aparent profitabilă. Nu vă grăbiți! 


Pești: S-ar putea să începeți o nouă etapă, mai ales în plan social sau sentimental. Nu este exclus să demarați o afacere. Sunteți comunicativ și puteți avea 
succes în călătorii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 28 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Îmi îmbăt iubita!
Miercuri, 28 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Domnișoară,  acesta este termometru?
Miercuri, 28 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 27 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 27 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Iubita cea nouă  și principalul defect
Luni, 26 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.902 secunde