Horoscop

Marţi, 06 Noiembrie 2018
169

Articole recomandate

Berbec: Stai ca pe ace în așteptarea acelei permisiuni care îți va schimba programul și te va scoate din leneveală. Bucură-te, pentru că rutina devine un vis. Ai de rezolvat multe probleme, dar te vei descurca cum nu se poate mai bine. 

Taur: Sfaturile tale sunt dintre cele mai bune, de aceea toți cei care stau în preajma ta îți pun multe întrebări. Răbdarea ta este contagioasă, îi impulsionezi și pe cei din jur să fie ca tine. Mergi pe acest drum!

Gemeni: Astăzi nu este o zi bună pentru afaceri. Starea de confuzie persistă, motiv pentru care va trebui să o iei de la capăt cu toate lucrurile pe care credeai că le-ai făcut bine. Amână totul pe mâine.

Rac: Ideile tale sunt preponderent bune, dar, când un coleg va fi mult mai bine pregătit decât tine, vei face o adevărată tragedie din asta. Mai bine pui mâna și înveți de la el. Lasă orgoliile la o parte!

Leu: Nu ai motive de tristețe și totuși starea ta spune cu totul altceva. Sfatul nostru este să găsești bucuria în lucrurile mărunte și să uiți măcar pentru o clipă de neajunsuri. 

Fecioară: Primești o sumă de bani pe care nu o vezi prea mult în portofelul tău. O cheltuială suplimentară se ivește ca de nicăieri și va trebui să iei măsurile necesare. Nu te supăra, așa este în viață!

Balanță: Ai noroc că foarte mulți oameni apreciază ceea ce faci tu pentru ei, lucru important în ziua de azi. Nu ai răbdarea necesară să duci toate lucrurile la bun sfârșit, dar te vei adapta până la urmă. 

Scorpion: Ai primit un dar foarte important și încerci, pe cât posibil, să mulțumești cumva celui care ți-a făcut ziua mai bună. Începe prin a-i telefona. Seara va veni cu o surpriză mult mai mare!

Săgetător: Pui la suflet prea multe supărări și te agiți pentru lucrurile minore și lipsite de importanță. Ar trebui să acționezi cu mai multă băgare de seamă atunci când ți se fac propuneri de colaborare. 

Capricorn: Ești cu ochii în patru pe ofertele care apar la diverse produse. Ești pe punctul de a face o investiție foarte mare în cămin, dar nu vrei să dai greș. Tot ce putem să îți spunem este că vei reuși, dacă și tu gândești la fel.

Vărsător: Optimismul tău este peste limite. Cei din jur te suspectează că ai câștigat la loto, din această cauză. Dar, de fapt, gândurile tale sunt pozitive, iar acțiunile în consecință.

Pești: Pleci departe pentru o scurtă perioadă de timp, din dorința de a vedea și alte moduri de a face afaceri. Vrei să te lansezi într-un nou proiect, dar îți lipsește planul de atac. Ia-o treptat, altfel te vei pierde pe drum.

Articole din Fun

Horoscop
06 Noiembrie 2018
Bancuri
06 Noiembrie 2018

Articole pe aceeasi tema

Marţi, 06 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 05 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 02 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 01 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 31 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 30 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 29 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 27 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 26 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 25 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 24 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.3236 secunde