Horoscop

203
Horoscop - horoscop-1540905899.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este mijlocul săptămânii, fapt pentru care veți face o serie de modificări în casă. Ar fi indicat să țineți cont și de părerile partenerului de viață, nu să acționați de unul singur.

Taur: Visul cel mai arzător este să demarați un nou proiect și să faceți rost de banii necesari pentru un vis mai vechi. Cu toate acestea, ar trebui să petreceți mai mult timp împreună cu partenerul de viață.

Gemeni: Este posibil să primiți un cadou la care ați visat nopți și zile. Aveți o zi foarte aglomerată, dar satisfacția va fi imensă. După-amiază, stați acasă împreună cu câțiva prieteni.

Rac: În prima parte a zilei, sunteți pregătit să terminați o serie de treburi și sarcini listate frumos în agendă. Vă ajută cu bani o persoană mai în vârstă din familie, dar va pune mii de condiții, spre nemulțumirea dumneavoastră.

Leu: Sunteți preocupat de probleme legate de cămin. Dimineață, aveți ocazia să cumpărați o casă nouă sau să faceți un schimb de locuință. Totul este profitabil azi.

Fecioară: S-ar putea să primiți o sumă importantă de bani și reușiți să vă puneți în practică planurile de a face schimbări în casă. Apelați la specialiști, pentru că nu este un moment prielnic deciziilor luate din propria inițiativă.

Balanță: Ar fi indicat să amânați întâlnirile de afaceri, pentru că nu vă aflați într-un moment foarte bun. Vă recomandăm să nu luați decizii radicale. Ar fi bine să vă găsiți mai mult timp pentru problemele familiei.

Scorpion: Astăzi, vă ocupați de aspecte legate de viața de familie. Doriți să cumpărați un obiect de valoare pentru casă. S-ar putea ca o rudă apropiată să vă dea un sfat bun și să economisiți bani.

Săgetător: Dacă intenționați să faceți schimbări, acum este momentul. Vă puteți baza pe ajutorul rudelor și al prietenilor. Este o zi bună pentru mutat mobilă, pentru reparații sau zugrăvit.

Capricorn: În ciuda faptului că aveți multe probleme de rezolvat, vă recomandăm să nu vă neglijați sănătatea. Discuțiile cu partenerul de viață vă vor îmbunătăți mult viața sentimentală.

Vărsător: Dacă puteți să plecați într-o excursie cu partenerul de viață, nu ezitați. O ieșire în mijlocul naturii, departe de problemele cotidiene, vă poate apropia și mai mult.

Pești: Traversați o perioadă favorabilă relațiilor sentimentale și inițiativelor cu privire la cămin. Dimineață, aflați că nu mai trebuie să plecați într-o călătorie pe care ați blamat-o încă de la început.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 29 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 27 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 26 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 25 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 24 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 23 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 22 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 19 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3816 secunde