Horoscop

Luni, 29 Octombrie 2018
282

Articole recomandate

Berbec: Este ocazia perfectă să inviți la tine acasă prietenii care te-au ajutat în ultima perioadă. Le vei putea mulțumi cum se cuvine pentru gestul lor. Ai mare grijă să ajuți și tu la rândul tău.

Taur: Ai probleme multe și greu de rezolvat, dar totul este numai din vina ta. Ai lăsat totul pe ultimul moment și ai amânat sarcinile pe care trebuia să le fi îndeplinit demult. Ești depășit de situație, așa că ai nevoie de multă organizare.

Gemeni: Până acum, familia a fost pe primul loc pentru tine, dar iată că, de la un timp, acest lucru nu se mai respectă. Atenție! Cei mici vor sesiza îndepărtarea ta și nu va fi bine deloc. Rezolvă situația!

Rac: Nu ești un om de bază, pentru că mai mult îi încurci pe cei din jur. Nu respecți promisiunile făcute și nici nu îți dai interesul pentru a face o treabă de calitate. Vei fi desființat în curând.

Leu: Te crezi superior unor oameni care nu au avut norocul să se descurce la fel de bine ca tine într-o afacere. Nu este o atitudine bună, căci poți fi și tu la fel ca ei într-un anumit mod.

Fecioară: Primești foarte multe întrebări din partea celor care vor să îți urmeze exemplul, dar ești în dubii dacă să dezvălui secretele succesului tău sau să le păstrezi pentru tine. Decizia ta are o mare influență, așa că grijă mare!

Balanță: Ai de ales între două proiecte în care să te implici, dar nu știi dacă vei face alegerea cea mai bună, care să îți aducă satisfacții pe termen lung. Este o perioadă bună din punct de vedere financiar.

Scorpion: Nu ai idee ce să faci în viitorul apropiat, dar dorești cu toată ardoarea să dai un sens vieții tale. Nu este cazul să devii sceptic, pentru că te vei descurca la perfecție. Atenție la suprasolicitare!

Săgetător: Cu sănătatea nu stai deloc bine, fapt pentru care hotărăști să iei câteva decizii care să te ajute să fii mai organizat și să te odihnești mai mult. Tu ești singurul vinovat pentru starea negativă care te-a cuprins.

Capricorn: Ești pe punctul de a arunca cu vorbe goale și fără sens într-un om pe care l-ai susținut mult timp și care te-a dezamăgit. Nu este cazul să fii chiar atât de critic, nici tu nu ești un om perfect!

Vărsător: Te-ai tot gândit și ai ajuns la concluzia că nimic din ce ți-ai propus nu a mers ca pe roate. Nu trebuie să fii supărat, în viață mai și pierzi. Dar se anunță un câștig imens, care te va bucura nespus.

Pești: Banii nu sunt o problemă în cazul tău, dar timpul liber da. Tocmai din acest motiv, te gândești serios să iei niște decizii în favoarea ta. Simți că trece timpul fără rost și nu reușești să ai mai multă grijă de tine și familia ta. 

Articole din Fun

Horoscop
29 Octombrie 2018
Bancuri
29 Octombrie 2018

Articole pe aceeasi tema

Luni, 29 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 27 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 26 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 25 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 24 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 23 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 22 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 19 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 18 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 17 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.0874 secunde