Horoscop

213
Horoscop - horoscop-1540296800.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai cuvintele la tine indiferent de situație și nimic nu te scoate din starea ta plină de pozitivism și gânduri mărețe. Cei din jur ar trebui să ia exemplu de la tine.

Taur: Ești în pană de idei. Trebuie să mergi la o aniversare, iar cadoul pare a fi cea mai grea probă. Persoana în cauză face parte din grupul tău de prieteni și te-ai bucura să îi faci o surpriză frumoasă.

Gemeni: Atunci când lucrurile nu îți ies așa cum speri, îi agasezi pe cei din jur cu replici dintre cele mai acide. Te-ai întrebat vreodată cât îți vor mai suporta purtările?

Rac: Dacă sănătatea ta dă semne de suferință, oprește-te! Trăiești viața riscând la orice pas, dar, oricât ai spune tu că nu e adevărat, acest lucru te consumă.

Leu: Ești sleit de puteri, asta după ce ai reușit să termini în mare parte acel proiect de suflet la care ai lucrat zile în șir. După muncă și răsplată. Vei avea parte de un succes răsunător.

Fecioară: Pretențiile tale au crescut mult de la o zi la alta și totul se întâmplă pe bună dreptate. Nimeni nu poate contesta calitățile tale cu care te remarci de fiecare dată.

Balanță: Dai bine în ochii șefilor atunci când arăți că știi tot ce mișcă, dar acest lucru te cam discreditează în fața colegilor, care nu sunt de acord cu acest tip de comportament.

Scorpion: Ai mare nevoie de sfaturile unei persoane dragi, dar mai ales de un ajutor din partea unui specialist. Te afli într-un moment de răscruce și nu știi în ce parte să te îndrepți.

Săgetător: Urmează-ți instinctele și nu uita să dai și celor din jur sfaturi dacă au nevoie. Așa cum tu primești vorbe bune pentru a prinde curaj în situațiile grele, așa trebuie să oferi și tu la rândul tău.

Capricorn: Determinarea te ajută mult în aceste zile. Îți păstrezi motivația indiferent de situație și nu accepți nici cel mai mic compromis pentru a reuși.

Vărsător: Ai parte de multă apreciere din partea celor pe care i-ai impresionat cu determinarea ta. Vei vedea că toate calitățile tale te vor ajuta să promovezi într-un domeniu în care nu te-ai fi așteptat să ajungi.

Pești: Cu banii stai cam prost, dar ești conștient că acest lucru a fost cauzat de multele cheltuieli neprevăzute. Îți vei reveni rapid, după ce vei munci în plus.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 22 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 19 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 18 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 17 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 15 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 12 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.0637 secunde