Horoscop

268
Horoscop - horoscop-1539868289.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dețineți recordul în ceea ce privește ajutorul acordat celor din jur. Vă îngrijorează însă starea de sănătate a unui membru al familiei, dar totul este în regulă. Mai multă relaxare nu ar strica.

Taur: Starea de letargie în care vă aflați vă poate afecta relațiile sentimentale. Aveți mari șanse de reușită în activități casnice. Este o zi bună pentru a rezolva probleme mai vechi. 

Gemeni: Prietenii vă sunt alături oricare ar fi condiția. Probleme apar, dispar, dar prietenii sunt mereu acolo. Cu toate acestea, nu este exclus să aveți o discuție cu partenerul de viață. 

Rac: Certurile sunt la ordinea zilei și deja simțiți că ceva devine din ce în ce mai putred. Vă recomandăm să vă exprimați clar și să nu evitați comunicarea cu persoana iubită. 

Leu: Este posibil să aveți un conflict cu o persoană mai recalcitrantă din familie. Este de așteptat, mai ales că refuzați ajutorul celor din jur. Tensiunile se pot aplana foarte ușor, cu o vorbă bună. 

Fecioară: Refuzul de azi este picătura care va umple paharul. Mare atenție la persoanele pe care le considerați de încredere, căci s-ar putea dovedi înșelătoare.

Balanță: Dimineață, s-ar putea să vă pierdeți răbdarea și să vă certați cu cineva din familie. Singurul motiv al disputei este lipsa banilor. Mai mult calm nu ar strica. 

Scorpion: În prima parte a zilei, aveți dificultăți de concentrare, ceea ce vă scoate din sărite. Vă recomandăm să amânați deciziile importante. Acordați mai mult timp odihnei! 

Săgetător: Rutina vă omoară, este un lucru foarte clar. Aveți chef să fiți lăsat în pace și să nu faceți nimic. Oricât de indispus ați fi, acordați mai multă atenție persoanei iubite! 

Capricorn: Starea de nervozitate nu este nici pe departe soluția pentru a vă rezolva problemele. Vă sfătuim să vă calculați bine fiecare pas, în special în afaceri și pe plan sentimental. 

Vărsător: Persoanele cu care intrați astăzi în contact vor fi uimite de generozitatea de care dați dovadă. Nu este exclus ca de aici să înceapă o idilă. 

Pești: Urgent, trebuie să plecați într-o călătorie, spre nemulțumirea partenerului de viață. Ați promis că veți sta mai mult timp pe acasă, dar se pare că din nou nu vă țineți cuvântul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 17 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 15 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 12 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 11 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 10 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 09 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 08 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4981 secunde