Horoscop

199
Horoscop - horoscop3-1528118807.jpg

Articole recomandate

Berbec: Activitățile sociale te vor interesa în mod special. Vei avea ocazia să participi la diverse întâlniri, simpozioane, concerte în compania celor dragi. Se anunță o săptămână plină de evenimente culturale.

Taur: Relația cu prietenii va fi foarte importantă pentru tine și nu vei pierde niciun prilej de a-ți petrece timpul liber în compania acestora. Vei câștiga bani prin intermediul activităților extraprofesionale, iar negocierile se vor dovedi avantajoase.

Gemeni: În plan profesional vei avea multe de făcut, iar rezultatele vor fi pe măsura eforturilor. Se pare că superiorii îți apreciază inițiativele, chiar dacă nu întotdeauna se vede acest lucru. 

Rac: Pe cât posibil, evită să te implici în discuții în contradictoriu. Relația cu partenerul de viață nu este nemaipomenită, căci nu reușești să cădeți de acord asupra mai multor chestiuni.

Leu: Este foarte posibil să cunoști o persoană care îți va fi de un real folos în viitorul apropiat. Nu este exclus să ai posibilitatea de a face investiții interesante. 

Fecioară: Oricum, ziua aceasta îți va aduce o șansă în plus din punct de vedere financiar. Cineva din anturajul apropiat va avea o reușită de care te vei bucura din toată inima.

Balanță: Așa cum ne-ai obișnuit în ultimul timp, ești plin de energie, gata în orice moment să te implici într-o nouă activitate. Ești, de asemenea, mai autoritar, ceea ce te va ajuta în tot ce dorești să întreprinzi.

 Scorpion: Evită să te lași condus de primul impuls, deoarece există riscul de a greși. Curățenia, reparațiile și alte astfel de activități pe care le consideri atât de plictisitoare îți vor mânca timp prețios.

Săgetător: Unele din nemulțumirile cu care te-ai confruntat până acum în cămin se vor rezolva, ceea ce va face ca atmosfera în familie să fie mai relaxată. 

Capricorn: Și în plan social vei avea parte de realizări, chiar dacă nu la nivelul așteptărilor. Dacă ai de făcut cumpărături substanțiale, șansa va fi de partea ta. Partenerul de viață va avea o realizare pe care o veți sărbători în familie.

Vărsător: Dorința ta de a acționa decisiv este mare, dar traversezi o perioadă în care nu este indicat să îți asumi niciun fel de riscuri. 

Pești: Conjunctura astrală se anunță favorabilă, în ciuda faptului că nu reușești decât cu mare greutate să te relaxezi. În plus, această perioadă îți va aduce unele mici câștiguri suplimentare ce te vor ajuta să-ți menții echilibrul financiar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 04 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 31 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 30 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 29 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 25 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 24 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 23 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 22 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 19 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 18 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.6065 secunde