Horoscop

197
Horoscop - horoscop3-1521031819.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este o zi bănoasă. Primești sume de bani din mai multe direcții, iar acest lucru se întâmplă exact când ai cea mai mare nevoie de finanțare. Este un lucru minunat, căci te determină să faci față unor cheltuieli cu brio.

Taur: Ești prins între ciocan și nicovală atunci când vine vorba despre niște alegeri în ceea ce privește viitorul tău și al familiei. Lucrurile nu stau chiar așa cum te-ai fi așteptat, dar nici rău nu este.

Gemeni: Îți faci scenarii negative atunci când vine vorba despre familie și carieră, dar uiți că nu ești singur în această lume. Ai lângă tine oameni care ar face orice să te vadă fericit, dar din păcate tu nu apreciezi acest aspect.

Rac: Ești pe drumul cel bun, dar simți haos și dezorganizare. Nu este cazul să te îngrijorezi, dar fiind un domeniu nou ai tot dreptul să simți incertitudine. Stai fără griji, lucrurile se vor aranja de la sine.

Leu: Ești iubit și împlinit, dar ai și momente în care simți că nu faci foarte multe pentru fericirea ta. Dai vina pe lipsa timpului, pe oboseala acumulată, dar de fapt la mijloc este o lene cronică.

Fecioară: Nu ești în apele tale, iar acest lucru te face să fii privit cu suspiciune de cei care te știu plin de viață și energic. Ți se recomandă un repaus, dar tu nici nu vrei să auzi așa ceva.

Balanță: Grijile și problemele tale sunt o povară pentru cei din jur. Te plângi neîncetat și ești precum o victimă. Mai mult decât atât, ai tendința de a da vina pe cei din jur pentru toate nereușitele tale.

Scorpion: Ai multe de învățat, dar drumul este cam anevoios. Cu toate acestea, nu trebuie să îți faci griji. Totul va intra în normal din moment ce vei primi un ajutor din partea unui coleg.

Săgetător: Te faci remarcat datorită talentului tău organizatoric ieșit din comun. Nu există căi pe care să nu le poți desluși și nu există oameni triști pe care să nu îi poți înveseli. Ești un om valoros, care primește aprecierea celor din jur pe bună dreptate.

Capricorn: Ești într-un impas de zile mari, dar nici măcar acest lucru nu te poate pune la pământ. Ai lângă tine o mână de oameni, care mai de care mai săritori și mai veseli.

Vărsător: Cu sănătatea stai cam prost în ultima perioadă, dar nu se poate spune că nu te vei descurca. Chiar dacă programul îți este destul de încărcat, nu trebuie să tragi de tine prea mult.

Pești: Minunile se întâmplă celor care cred în ele, deci tu ești ferm convins că ceva bun este pe cale să se petreacă în viața ta. Nu te mai gândi la faptele din trecut, căci viitorul este cel mai important. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 13 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 12 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 10 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 09 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 08 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 07 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 06 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 05 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 03 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3932 secunde