Horoscop

210
Horoscop - horoscop3-1517923898.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață s-ar putea să vă ieșiți din fire din cauza unui partener de afaceri. Faptul că aveți păreri diferite nu trebuie să vă împiedice să analizați situația cu luciditate și luați o decizie de comun acord.

Taur: Nu vă faceți iluzii cu privire la o afacere ce pare promițătoare la prima vedere! Vă sfătuim să nu luați decizii importante și să vă păstrați calmul.

Gemeni: Vă irită faptul că aveți probleme la locul de muncă și că nimeni nu se gândește să vă ofere o mână de ajutor. Vă sfătuim să vă stăpâniți nervii, pentru că riscați să spuneți lucruri pe care le veți regreta.

Rac: Se pare că nu vă înțelegeți prea bine cu șeful direct. Vă recomandăm să fiți prudent. Sunt slabe speranțe să aveți câștig de cauză.

Leu: Dimineață sunteți bucuros să aflați că vi se confirmă, în sfârșit, că urmează să plecați într-o călătorie de afaceri. S-ar putea ca partenerul de viață să nu fie deloc încântat și nu este exclus să vă bată gândul să renunțați la călătorie.

Fecioară: Dimineață vă merge foarte bine, dar după-amiază s-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că ați cheltuit prea mult sau că ați întârziat. Vă recomandăm să vă stăpâniți, pentru a nu tensiona atmosfera.

Balanță: S-ar putea să vă treziți în mijlocul unui scandal iscat din cauza bârfelor unei colege. Încercați să vă calmați! Nu puteți lămuri situația, dacă sunteți nervos.

Scorpion: Vă recomandăm să evitați deplasările cu mașina. Există riscul să faceți un accident. Dacă nu aveți încotro, fiți foarte prudent! Este indicat să vă abțineți de la speculații, pentru că puteți pierde sume mari.

Săgetător: Reușiți să de-marați o afacere. Pentru ca succesul să fie deplin, vă recomandăm să vă temperați tendința de a critica pe toată lumea. Discutați calm cu colegii și cu partenerul de viață, ca să evitați orice dispută!

Capricorn: Este posibil să vă supărați pe un prieten pentru că nu vă dă un împrumut așa cum a promis. Nu vă grăbiți să îi reproșați! Este vorba doar de o întârziere, din motive obiective.

Vărsător: Pe plan profesional, culegeți roadele eforturilor din ultima vreme. Doriți să vă afirmați și în societate, dar atmosfera tensionată din jur nu vă este favorabilă.

Pești: Este posibil să aveți o dispută cu șefii și, din cauza aceasta, să nu mai plecați într-o delegație. Nu este exclus să vă certați și cu un coleg.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 05 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 02 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 01 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 30 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 29 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 26 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.2881 secunde