Horoscop

190
Horoscop - horoscop-1513341114.jpg

Articole recomandate

Berbec: Puteți avea succes la studii, în colaborări și în tranzacții financiare. Toate acestea vă pot aduce câștiguri importante. După-amiază sunteți nevoit să plecați într-o călătorie. 

Taur: Dimineață, nervozitatea vă poate pune într-o situație neplăcută. Riscați să declanșați o ceartă cu partenerul de viață sau cu o persoană mai în vârstă din familie.

Gemeni: În prima parte a zilei, aveți de alergat în stânga și în dreapta. Sunteți indispus și aveți tendința de a exagera. Nu fiți încăpățânat, dacă vreți să nu vă certați cu persoana iubită!

Rac: Începeți ziua plin de energie și entuziasm. Aveți grijă să nu depășiți anumite limite și să nu provocați discuții în contradictoriu cu colegii!

Leu: Aveți ocazia să obțineți cu ușurință câștiguri mărunte, dar vă sfătuim să fiți prudent și să evitați speculațiile. După-amiază s-ar putea să aveți o dispută cu partenerul de viață, dacă refuzați să mergeți în vizită la o rudă.

Fecioară: Vă puteți ocupa de probleme financiare. Aveți șanse să redresați bugetul familiei. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să nu refuzați. Vă recomandăm să vă consultați și cu partenerul de viață.

Balanță: Aveți multe de rezolvat, așa că vă sfătuim să vă stabiliți clar prioritățile. Dimineață sunteți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute, dar necesare.

Scorpion: Este o zi bună pentru a vă pune în practică planurile de afaceri. Puteți să progresați considerabil pe plan financiar. Relațiile cu colegii și cu prietenii sunt bune. 

Săgetător: Începeți ziua hotărât să terminați o lucrare în casă. Un bărbat mai în vârstă din familie vă ajută cu bani, dar încearcă să-și impună punctul de vedere. Dacă nu vă străduiți să evitați o ceartă, riscați să rupeți relațiile.

Capricorn: Puteți avea un succes deosebit la întâlnirile de afaceri. Sunt bine aspectate și relațiile cu familia și prietenii. Dimineață întâlniți o persoană cu care nu v-ați văzut de mult timp.

Vărsător: S-ar putea să aveți o mică neînțelegere cu partenerul de viață. Vă sfătuim să rezolvați această dispută cu blândețe. Spre seară, o vizită la prieteni vă poate readuce armonia în cuplu și buna dispoziție. 

Pești: S-ar putea să fiți puțin confuz, din cauza problemelor sentimentale. Nu vă încăpățânați să vă rezolvați singur toate problemele! Vă sfătuim să acceptați ajutorul celor apropiați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 14 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 13 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 12 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 11 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 08 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 07 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 06 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.9114 secunde