Horoscop

223
Horoscop - horoscop-1512486237.jpg

Articole recomandate

Berbec: Eforturile tale vor avea rezultate mulțumitoare mai ales că totul îți va ieși mai ușor, mai rapid. Călătoriile sunt favorizate și oriunde vei pleca, te vei simți excelent. Ai grijă la sumele cheltuite!

Taur: Începutul zilei va fi tensionat și îți va fi greu să găsești răbdarea necesară rezolvării chestiunilor profesionale. Este posibil să apară tot felul de evenimente care să te ia prin surprindere, dar la care te vei adapta cu rapiditate.

Gemeni: Va trebui să muncești din greu pentru a obține sumele necesare treburilor cotidiene. Dacă ai de plătit rate, ai putea încerca să faci o reeșalonare a creditelor. Ai grijă la actele semnate.

Rac: Partenerul de viață ar putea avea niște cheltuieli care vă vor da peste cap echilibrul bugetului familial. Astăzi, ai putere de convingere mai mult ca niciodată, motiv pentru care vei obține un mare beneficiu.

Leu: Sentimentele tale sunt mai profunde decât în mod obișnuit și de aceea comunicarea cu partenerul de suflet devine tot mai importantă pentru tine. Așa ar trebui să fie mereu relația voastră, ca să nu mai existe neînțelegeri.

Fecioară: Activitățile sociale și relația cu prietenii vor fi deosebit de importante pentru tine, dar, din păcate, nu vei avea foarte multe satisfacții în aceste domenii. Este momentul să îți faci rost de mai mult timp pentru tine.

Balanță: Relația cu șefii va fi tensionată, căci aceștia vor găsi oricând motive să le facă observație celor care sunt mai leneși de fel. Ar trebui să te gândești mai serios la acest lucru, pentru că au și ei dreptate.

Scorpion: Interesul pentru situația materială se accentuează, dar rezultatele nu vor fi întotdeauna mulțumitoare. Nu îți pierde speranța, că bani vei avea.

Săgetător: Acești nativi trebuie să fie atenți, căci în zona serviciului ar putea fi unele persoane care doresc să le facă rău. Este recomandat să evitați să discutați proiectele cu persoane pe care nu le cunoașteți foarte bine.

Capricorn: O perioadă ceva mai dificilă se anunță a fi în plan profesional, unde va fi nevoie de un efort susținut pentru a realiza ceea ce v-ați propus. Mare atenție la șefi!

Vărsător: Veți avea o zi plină de bucurie și toate planurile pe care le-ați făcut în urmă cu mult timp vor începe să dea roade de astăzi.

Pești: Relația cu partenerul de viață s-ar putea deteriora. Acesta se va confrunta cu probleme de tot felul. Discuțiile cu partenerul de suflet te vor nemulțumi, dar, spre sfârșitul zilei, situația se va ameliora treptat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 04 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 29 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 28 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 24 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 23 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 20 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5867 secunde